Builds
Image default
Aanbiedingen

Motten en insecten bestrijden in snackbars en cafetarias

Heeft u zelf een horeaca gelegenheid als een Snackbar, een cafetaria dan heb je hoe schoon je ook werkt altijd te maken met insecten en ongedierte. Zodra u de deuren voor uw klanten opent kunnen er altijd vliegen, motten en andere ongedierte binnen slippen. Al deze vliegende insecten zijn natuurlijk uit op uw verrukkelijke snacks. Of ze nou gebakken, ongebakken, gekoelt of bevroren zijn, er zijn altijd wel een tal van soort insecten die er graag op af willen komen. Een voorbeeld: Je ziet vaak motten en dergelijke in de avond de snackbar in vliegen en plotseling zijn ze weg. Een beetje bioloog of iemand die er wel eens research na gedaan heeft, weet dat deze motten het op uw snacks gemunt hebben en zitten nu tussen de kroketten en bitterballen in uw voedsel vitrine. Klanten kunnen dit natuurlijk zijn, als ze wachten op hun maaltijd. Daarnaast is het natuurlijk alles behalve fris, wat als u het niet door zou hebben, u plet het diertje, waarna het in uw frituur terecht komt. Wij hopen dat dit voorbeeld exact weer geeft wat u tegen zou moeten gaan.

Andere veelvoorkomende ongedierte in snacksbars zijn:

Kakkerlakken, muizen, ratten, mieren, motten en andere type insecten. Wat kunt u tegen ongediertje doen in een horeca gelegenheid of professionele keuken? Je kunt preventief een protector 900 in gebruik nemen. Deze geweldige upgrade zal uw eetgelegenheid, met name het voedsel gedeelte. En de keuken ongewild maken voor de kakkerlakken, muizen, ratten als ook mieren! Dit apparaat zend ultrasone geluids golven uit waar deze diertjes helemaal gek van worden! Dan houden wij nog over.. Hoe verjaag of verdelg ik alle vliegende insecten:

Om af te komen van de andere insecten hebben wij ook diverse opties: 1. hang rond uw zaak insecten lampen op met UV licht, savonds trekken zij het ongedierte aan en zullen ze niet naar binnen komen. 2, Hang in uw zaak een mooie design vliegenvanger op. Deze kunt u zelfs in uw voedsel vitrine plaatsen. Mensen buiten de horeca om zullen nooit weten dat het een insecten vanger betreft. En insecten die de vitrine bereiken worden via een niet zichtbare opening aan de achterkant de vliegenvanger in gelokt, waarna ze in een afgesloten reservoir tot hun einde komen. 3. Indien u een eetgelegenheid heeft met een terras in een soort groene tuin. Dan kan een muggenvanger ideaal zijn. Deze zal bijna alle kleinere insecten op een zeer insect vriendelijke manier vangen. Het trekt de muggen aan door een zuurstof wisseling erg aantrekt. Waarna het met een aanzuiging mug per mug in de massa naar binnen zuigt. Kortom heb je een horeca gelegenheid. Heb je last van insecten of zelfs knaagdieren. Laat u gewoon helpen. Elke ondernemer kan dit overkomen. Het is maar net hoeveel deze plagen al in uw ongeving voorkwamen. Zoek je een specifiek product kom dan gewoon even langs in de webshop.http://www.antivliegenshop.nl of bezoek onze twitter