Builds
Aanbiedingen

Nieuwe ramen aan fabrieksprijzen – bespaar meer dan 50% bij Raamwinkel

Misschien heb je net een oude woning gekocht, maar moet de enkele beglazing vervangen worden door hoogwaardige ramen met dubbele beglazing? Of zijn je ramen misschien eenvoudigweg aan vernieuwing toe? Dan is onze webshop the place to be voor nieuwe ramen. Ramen kopen van de allerbeste kwaliteit doe je immers enkel en alleen bij Raamwinkel!

 

 

Nieuwe ramen bij de Raamwinkel kopen is een investering voor de toekomst

De energienormen vandaag zijn lang niet meer wat ze ooit geweest zijn. Ze zijn strenger dan ooit, wat maakt dat als je nieuwe ramen koopt, dat je investeert in je toekomst. Hierbij is het van groot belang dat je goed nadenkt over de isolatiewaarde van zowel je ramen als van je raamprofielen, zodat je voldoet aan de huidige normen.

Bij Raamwinkel ben je zeker van ramen voor een puike energieprestatie van je woning, dankzij hun hoge isolatiewaardes. Ongeacht voor welk type raam je gaat – aluminium of PVC – bij ons heb je slechts één keuze: hoog isolerende ramen! Bovendien zijn ze niet alleen goed isolerend, maar ook nog eens 100% waterdicht, perfect voor om het even welke weersomstandigheden.

 

Ramen kopen in een professioneel en ondersteunend kader

Wie ramen koopt bij Raamwinkel, wordt omringd door de nodige hulp voor zowel de plaatsing als het onderhoud achteraf. Enerzijds zijn er onze video’s en digitale instructies, die je stap voor stap tonen hoe je de ramen zelf dient te plaatsen. Aan de hand van eenvoudige richtlijnen, slaag je er in om je woning zelf te voorzien van je gekozen ramen.

Bovendien zijn er ook onze workshops of open opleidingen. Deze worden gehouden in onze demoruimte, waarbij onze experts je vakkundig laten zien hoe je zelf PVC en aluminium ramen kan plaatsen bij je thuis. Zowel professionals als doe-het-zelvers zijn hierbij van harte welkom!

 

Ramen kopen bij Raamwinkel

Aluminium ramen in Aliplast, PVC-ramen van Aluplast: bij ons ben je aan het goede adres voor het beste voor je woning. Beide zijn merken van topkwaliteit en garanderen een lange levensduur. Je hoeft bovendien ook niet te vrezen voor buitensporige prijzen, want we leveren onze ramen uitsluitend aan fabrieksprijzen, ideaal voor je budget!

Ramen kopen bij Raamwinkel kan je online via onze webshop, waar je alle mogelijkheden op een rijtje ziet en steeds geheel vrijblijvend een offerte kan opvragen. Bekijk je onze ramen liever in reallife? Breng dan een bezoekje aan onze toonzaal en laat je begeleiden door onze experts. Je kan ons ook altijd bereiken via het telefoonnummer +32 53 85 73 59 of via het e-mailadres info@raamwinkel.be. We proberen je zo snel mogelijk te woord te staan!

Voor meer info : http://www.raamwinkel.be