Builds
Image default
Aanbiedingen

Photographer Netherlands

Photographer The Netherlands

Met de groeiende landelijke bekendheid van STUDIOVHF, de fotostudio van Vincent Hartman uit Zwolle, neemt ook het aantal buitenlandse aanvragen langzaamaan toe. Dit zijn aanvragen voor fotografie van installaties in The Netherlands, door buitenlandse bedrijven, maar ook architectuur, interieur en product fotografie.

Commercial & Advertising Photographer

De fotografen van STUDIOVHF hebben gezamelijk een uitgebreide expertise in commerciele reclamefotografie. Fotograaf Vincent Hartman heeft gedurende ruim 2O jaar ervaring opgebouwd in nagenoeg alle takken van de fotografie en is inzetbaar voor algemene reclame en fashion fotografie, lifestyle en corporate photography. Iris Hartman is zojuist afgestudeerd in product photography, food & packaging. STUDIOVHF werkt voor reclamebureau’s, grafisch ontwerp bureau’s en communicatie bureau’s.

 

De sectoren zijn even verschillend als de fotografische disciplines die STUDIOVHF beheerst. Van Reclame. lifestyle en fashion, tot agrarische industrie, industrieel, interieurs, architectuur, technische installaties en woningbouw.

Product Photography

De fotostudio bij Zwolle is de plek voor productfotografie op minitieus kwalitatief niveau. Een arsenaal aan licht technieken, optische middelen en digitale software staat ter beschikking voor het fotograferen van simpele packshots tot complexe opnames als flessen, electronica, food en packaging. Door het werken met twee fotografen wordt er geput uit lange ervaring en up to date kennis van de nieuwste technieken van meerdere fotostudios. De studio heeft een vaste infinity wand voor middelgrote producten en een opnametafel voor de kleinere producten. Voor mode en kleding is er een afgescheiden ruimte voor omkleden, hairstyling en visagie. Voor food en packaging staat er een keuken ter beschikking voor de foodstylist.

Corporate Photography

Vincent Hartman heeft door de jaren heen geleerd om lichtomstandigheden op locatie naar zijn hand te zetten. Hij fotografeert graag in de studio, maar wordt men name uitgedaagd om studio apparatuur in combinatie met strobist technieken op locatie in te zetten. Opdrachtgevers zetten hem dan ook graag in voor reclamefotografie op locatie en algemene bedrijfsfotografie. Vincent is door heel Nederland te vinden en een enkele keer ook in Engeland en Duitsland.

STUDIOVHF en Vincent Hartman Fotografie zijn geregistreerde handelmerken van VDFP BV, de werkmaatschappij van de familie Hartman. VDFP BV heeft een internationale focus op het gebied van distributie van interior design en accessoires. Zo langzamerhand wordt het tijd kennis te stapelen en ook de photography een meer internationaal karakter te geven.

Wij nodigen u graag uit het portfolio te bekijken.