Voorkom risico’s met een valalarm aangesloten op zorgcentrale

­­Heeft u ervoor gekozen om bij u thuis personenalarmering te installeren, dan is het belangrijk dat u deze in contact brengt met iemand waarvan u zeker weet dat deze persoon u snel kan helpen. Dat kunnen uw partner, vrienden, familie of andere mantelzorgers zijn. Het is echter ook mogelijk om een personenalarmering systeem te laten installeren dat u direct doorverbindt met een zorgcentrale. Op deze zorgcentrale zijn professionele hulpverleners aanwezig die u goed kunnen helpen. Zij hebben voldoende kennis en ervaring om goed te beoordelen welke hulp er het beste kan worden ingeschakeld. In geval nood zullen zij de hulpdiensten inschakelen. Wanneer de situatie minder ernstig is, kan een mantelzorger worden ingeschakeld. U bent altijd veilig op deze manier. Het personenalarm of valalarm waarschuwt de zorgcentrale meteen.

Mobiele personenalarmering voor een veilig gevoel 24 uur per dag en 7 dagen per week

Gelukkig is personenalarmering voor in een woning iets dat alom bekend is. Het voorkomt dan ook vele risicovolle en gevaarlijke situaties en zorgt ervoor dat ouderen zichzelf veilig voelen in hun eigen huis. Er kan een apparaat in huis worden geïnstalleerd of u krijgt een alarm om uw pols of hals. Daarmee kunt u contact maken met een zorgcentrale. Deze alarmen, waaronder een valalarm, helpen u echter niet als u buitenshuis bent. U wilt natuurlijk ook een veilig gevoel hebben als u even een wandeling gaat maken, een vriend of vriendin bezoekt of als u boodschappen gaat doen. De oplossing is een mobiel persoonsalarm. Door middel van een mobiel alarmzendertje kunt u overal en altijd alarm slaan. Er wordt meteen contact gemaakt met uw partner, familie, vrienden of de zorgcentrale.

Personenalarmering voor veiligheid in huis

Als u een beetje op leeftijd begint te raken, wordt de kans groter dat er zich gevaarlijke of risicovolle situaties voordoen thuis. Gelukkig zijn er oplossingen om deze risico’s zoveel mogelijk in te perken. Personenalarmering kan u helpen deze situaties te voorkomen of snel in te grijpen als het misgaat. Zo kan het voorkomen dat u plotseling onwel wordt of dat u valt. In zulke gevallen kan bijvoorbeeld een valalarm u helpen. U kunt kiezen voor een polsalarm, een alarm om de hals of een alarmapparaat dat ergens in uw woning wordt geïnstalleerd. Dit alarm maakt het mogen voor u om te allen tijde contact op te nemen met een zorgcentrale. Daar zitten hulpverleners voor u klaar om u te helpen. Personenalarmering, zoals een valalarm voor senioren, zorgt ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen.

Voor meer info :