Builds
Image default
Auto

Auto verkopen

Auto verkopen 

U wilt uw Auto verkopen? Dat kunt u zorgeloos zelf doen. De beste tips en tricks voor het verkopen van uw auto . 

Voordat u begint; de basis

Voordat u uw auto te koop aan wilt bieden, zijn er een aantal handige basis truckjes dat het verkopen een stuk eenvoudiger maakt. Zorg dat u eerst van het volgende op de hoogte bent om optimaal te kunnen profiteren van een goede verkoop: 

  • Het seizoen. Een auto met een open dak verkoopt u natuurlijk beter in de zomer. Zo zijn er daadwerkelijk betere seizoenen voor het aanbieden van uw auto. Een advertentie waar uw auto in mooi zonlicht staat wekt ook altijd meer interesse dan op een donkere en grille dag.

  • Kilometerstand. Hoe lager de kilometerstand, des te aantrekkelijker uw wagen is. Het zit hem al in de kleinste cijfertjes. Een kilometerstand van 99.000km verkoopt een stuk beter dan 101.000km.

  • Leeftijd. Een jonge auto is een stuk aantrekkelijker. Verkoop uw auto daarom voor 31 december. Dit scheelt alweer een jaar en maakt uw auto nog gewilder. Auto’s onder de vijf jaren verkopen het best.

  • Onderhoud. Zorg dat u de onderhoudsbeurten van de auto goed bijhoud. Dit is extra aantrekkelijk voor de koper wanneer hij of zij in kan zien wat er wanneer gedaan is aan de auto.

  • Uitstraling. Een schone en glimmende auto verkoopt natuurlijk een stuk beter dan een auto dat vies is. Geef uw auto altijd een flinke schoonmaakbeurt .

Hoe kunt u uw auto te koop aanbieden ?

Nu u een aantal van de basistrucjes weet, is het tijd om uw auto daadwerkelijk te koop aan te bieden. Maar hoe werkt dat precies en waar kan dat? 

Wilt u uw auto online aanbieden op grote verkoopsites? De kans is groot dat u veel vraag krijg, maar het aanbod op deze sites is ook royaal. Het is mogelijk dat u onder de vraagprijs moet gaan zitten om uw auto aantrekkelijk te maken voor het platform.  Heeft u een oldtimer of specifieke wagen? Dan kunt u deze natuurlijk ook op gerichte verkoopsites aanbieden voor deze automerken. U krijgt direct geïnteresseerd publiek dat zeker wat over heeft voor uw auto.  Vindt u het helemaal niks om zelf de auto te verkopen of bent u bang voor onbetrouwbare bieders? Maak dan gebruik van onze service. U kunt uw auto bij opkoperwagens.be aanbieden en wij geven een goed bod op uw auto. 

 

Voor meer info : https://www.opkoperwagens.be