Builds
Auto

Voordelen van Occasions

Occasions hebben een aantal voordelen ten opzichte van nieuwe auto’s. Het grootste voordeel van een tweedehands auto is de prijs waartegen de auto gekocht kan worden. Occasions zijn vergeleken met nieuwe auto’s stukken voordeliger. Daarnaast zijn occasions in nagenoeg alle modellen verkrijgbaar. Hierdoor is het mogelijk een bepaald merk en type auto tegen lagere prijzen dan nieuwprijs aan te schaffen. Dit is bijvoorbeeld aantrekkelijk voor kopers met een klein budget, beginnende bestuurders of kopers van een extra auto.

Waarop letten bij occasions?

Welke zaken zijn nu belangrijk bij het kopen van tweedehandse auto’s? Het is verstandig om te letten op de staat van alle onderdelen. De motor en de wielen zijn bijvoorbeeld onderdelen die in orde moeten zijn. Daarnaast is de geldigheid van de APK een aandachtspunt en het aantal gereden kilometers. Hieruit valt af te leiden in welke staat de auto verkeert. In geval van twijfel is het altijd goed de auto te laten nakijken door een expert. Twijfels over de staat van de auto kunnen worden voorkomen door direct een goede autodealer in de arm te nemen.

Dealer vinden

Een goede dealer biedt alleen occasions aan die in orde zijn. Een dealer vinden die occasions verkoopt kan bijvoorbeeld via het internet.

Voor meer info : http://www.expocar.nl/tweedehands-auto/

Gerelateerde artikelen

Zakelijke auto verzekeren bij Lancyr

Geen onverwachte kosten bij autolease

Kiezen voor Peugeot Expert Lease