Builds
Banen en opleidingen

cursussen Adobe

Adobe Photoshop CS6 is een beeldbewerkingsprogramma waarmee u foto’s kunt bewerken op een professionele manier. Photoshop wordt over de hele wereld gebruikt door professionele fotografen, serieuze amateur fotografen en ontwerpers en DTP’ers, die afbeeldingen willen verfraaien.

Het programma Bridge wordt standaard bij Photoshop meegeleverd. Bridge is een handig programma dat u helpt uw foto’s te beheren. Met Bridge kunt u foto’s importeren van uw fotocamera, eigenschappen toekennen aan foto’s, foto’s hernoemen, opzoeken, organiseren enz.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:
– foto’s importeren vanaf uw digitale camera
– meta gegevens (kenmerken van de foto) veranderen
– afbeeldingsgrootte, dpi en ppi, wat is resolutie
– contrast en kleurcorrecties
– foto’s rechtzetten en uitsnijden
– selecteren
– werken met lagen
 – lagen combineren en samenvoegen
– slimme objecten
– overvloeimodi
– objecten uit de achtergrond halen
– klonen en retoucheren van o.a. portretten
– filters en effecten gebruiken
– panorama foto maken
– teksten toevoegen
– omzetten naar zwart wit (met kleuraccent)
– werken met RAW
– RAW instellingen kopiëren
– witbalans bepalen
– en nog veel meer ………
Deze cursus bevat circa 75 videolessen!

Structuur van de cursus
De cursus begint met een korte instructievideo waarin de e-learning-methode wordt uitgelegd. Verder bestaat de opleiding uit modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Met behulp van de duidelijke videolessen leer je hoe Bridge werkt en hoe je met Photoshop foto’s kunt bewerken, verfraaien en veranderen.  Naast de theorie wordt er ook gebruik gemaakt van simulaties en oefenopdrachten.

Simulaties
In de cursus wordt gebruik gemaakt van simulaties. Simulaties dienen ter verheldering van de theoretische lesstof. U leert stap voor stap hoe u de lesstof kunt toepassen.

Oefenopgaven
Naast theorie, bestaat deze opleiding ook uit een aantal oefenopgaven. Zo kunt u de aangeboden theoretische lesstof meteen uitproberen in de praktijk.

Didactisch model
Onderzoek toont aan dat slechts weinig kennis blijft hangen indien kennis enkel mondeling wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en deze cursus zijn zo ontworpen dat u door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt.

Het digitale leersysteem
Ons digitale leersysteem werkt op een PC of tablet met een internet verbinding. Het systeem is bijzonder eenvoudig in gebruik.

Voor meer info : http://www.tekenprogramma.net