Builds
Beauty en verzorging

Moedervlekken Verwijderen

Verwijderen van Moedervlekken

Moedervlekken zijn in feite bruine vlekjes op de huid die vaak goedaardig zijn maar soms ook kwaadaardig. Indien het laatste het geval is dan heeft de moedervlek vaak een andere kleur of vorm aangenomen. Raadpleeg in zo’n geval altijd een arts, ook bij twijfel. Over het algemeen zijn moedervlekken dus niet kwaadaardig. Opvallende of hele grote moedervlekken worden vaak als vervelend gezien. Men wil er graag van af en doet research via het internet. In eerste instantie kan de huisarts je al een heel eind op weg helpen en goed adviseren. Een optie die hij wellicht zal aanraden is de moedervlek weg laten snijden. Dit artikel richt zich op een hele andere oplossen. Namelijk het bleken en dus lichter maken van de moedervlek totdat deze niet meer zichtbaar is. Vaak houd je een litteken over aan wegsnijden en dat is erg vervelend als de moedervlek zich bijvoorbeeld in het gezicht, nek of hals bevindt.

 

Moedervlekken verwijderen via de Bleek Techniek

Moedervlekken zijn ook goed te camoufleren middels bleken. Een moedervlek oplichten met een blekende crème geeft al na twee tot drie weken het gewenste resultaat. Daarna kunt u er een aantal maanden van genieten waarna een nabehandeling nodig is en deze gaat via dezelfde methode.

Hoe werkt het nou precies?

Ten eerste schaf je de crème aan, bijvoorbeeld Skinlight. Vervolgens test je de huid en bekijk je na 24 uur of u verder geen allergische reactie heeft. Indien u geen allergische reactie heeft kunt u aan de slag. Smeer twee maal daags het product op de moedervlek gedurende twee a drie weken. Indien de moedervlek niet meer zichtbaar is stop je met gebruik. Nu kun je er een aantal maanden van genieten. En indien de moedervlek weer zichtbaar wordt herhaal je de behandeling totdat de moedervlek weer helemaal weg is.

Bestel Skinlight nu Meteen

Voor meer info : http://www.moedervlekverwijderen.net/