Builds
Beauty en verzorging

Veilig je huid laten bleken kan gewoon thuis

Ik vroeg me af welke middelen er allemaal zijn om je huid te laten bleken? Als je je huid in een kliniek laat bleken ben je een hoop geld kwijt en dit kan ook zeker niet iedereen betalen. Maar zulke producten kopen en thuis gebruiken is een uitvinding! Ik ben dus ook op zoek naar iets om mijn huid te bleken, ik ben namelijk een half bloedje. En ik zou heel graag wat lichter willen zijn. Dit geeft me een beter gevoel. Eigenlijk zou ik overal wel wat lichter willen worden, maar ik wil als eerst beginnen met mijn gezicht bleken en daarna kijken we verder. Maar nu las ik een goed artikel over een crème en ik las een artikel over andere middelen die je twee keer per dag zou moeten nemen voor een bepaalde periode. Zijn er ook nog andere producten waar ik misschien over heen lees of vergeet?  En kan iemand me ook vertellen wat de handigste methode is ?  Ik hoop graag op wat reacties. 

 

 

Veel vrouwen ervaren ernstige gevoelens van onzekerheid, omdat ze vinden dat ze een te donkere anus hebben. Deze onzekerheid kan in het liefdesleven zoor een terughoudendheid zorgen. Vooral bij het bedrijven van orale bevrediging. Gelukkig is er een oplossing voor. Het bleken van de anus!

Het is nog steeds populair om dat in een kliniek te laten doen. Maar daar zitten wel wat nadelen een. Het is namelijk een vrij dure ingreep, en veel mensen kampen toch met een gevoel van schaamte en durven de stap niet te nemen. Voor hun zijn er nu ook crèmes die de anus kunnen bleken beschikbaar. Het merk Skinlight heeft een crème die speciaal voor de anus bedoelt is en die makkelijk en volkomen veilig zelf aan te brengen is. Deze crème is 100% natuurlijk en heeft al na drie weken effect. Het is toch iets waardoor een vrouw zich zekerder en minder geremd zal voelen.

Voor meer info : https://www.anusbleken.org/