Builds
Bedrijven

Electrical impedance spectroscopy (EIS) chips

Uw eigen electrochemical impedance spectroscopy chip

Het klinkt heel ingewikkeld: electrochemical impedance, en dat is het ook wel op het niveau van de natuurkundige details en wetten. Echter dat betekent niet dat electrochemical impedance spectroscopy niet handig is in de werkelijkheid. De toepassingen van electrochemical impedance spectroscopy zijn namelijk steeds diverser doordat er steeds kleinere chips komen die met behulp van dit fenomeen kleine druppels, cellen en deeltjes kunnen tellen. Deze deeltjes en cellen worden geteld aan de hand van electroden en hoe die zich bevinden ten opzichte van een elektrisch veld. De uitleg is redelijk ingewikkeld, en we hebben dan ook geen tijd om hier in dit artikel veel dieper op in te duiken. Het gaat hier namelijk om de beschikbaarheid van electrochemical impedance spectroscopy. U kunt electrochemical impedance spectroscopy namelijk kopen in verschillende versies: een complete aanpasbaar ontwerp, een semi-aanpasbaar ontwerp en een standaard ontwerp.

Deels aanpasbaar ontwerp

Het voordeel van het deels aanpasbare ontwerp is dat u zelf kunt kiezen hoe hoog en breed de kanalen zijn. De chips zijn echter altijd van een vast formaat: vijf en veertig keer vijftien millimeter, en ook hoe de elektrodes zijn vormgegeven en hoe het patroon van de gaten er uit ziet, staat vast. Maar dit is natuurlijk geen probleem voor de technische mannen die het systeem geheel doorgrond hebben en weten hoe ze creatief dienen om te gaan met de kanaal hoogte en kanaal breedte van de electrochemical impedance spectroscopy chips.

Volledig aanpasbaar ontwerp

Degene die toch liever helemaal zijn electrochemical impedance spectroscopy apparaat wil kunnen aanpassen, kan ook aan zijn trekken komen. U kunt dan zelfs de formaten en de patronen van de chips zelf bepalen. Dan heeft u zelfde luxe om de kanalen en de elektroden layout te veranderen. Totale vrijheid is dan dus gegarandeerd, en vraag gerust om hulp.

Voor meer info : http://www.micronit.com/products/eis-chips/

Gerelateerde artikelen

Ergonomie binnen je bedrijf

Belangrijke aspecten bij het uitzoeken van een trouwpak

Je eigen codeprinter