Builds
Bedrijven

Omvormers online kopen

Als u op zoek bent naar een ruime, kwalitatieve selectie van omvormers, dan bent u bij VDP (Van Dalen Products) aan het goede adres. Wij zijn een in Eindhoven gevestigd bedrijf en gespecialiseerd op het gebied van omvormers en andere elektronische apparatuur. Naast voordelige tarieven komen wij onze klanten ook op andere vlakken tegemoet: goede service, kennis van zaken, soepele, probleemloze bestellingen en betrouwbaarheid. Op onze site, www.omvormers.info, vindt u een breed assortiment aan omvormers en overige elektronische apparatuur: zij voldoen zonder enige uitzondering aan alle eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Wij verkopen daarnaast zowel gemodificeerde sinusomvormers als zuivere sinusomvormers.

Sinusomvormer 12V – 230V

Onze gemodificeerde sinusomvormers 12V – 230V zijn, vergeleken met de zuivere sinus omvormers, iets goedkoper en kunnen worden toegepast op vrijwel iedere vorm van huiselijke apparatuur, zoals koffiemachines, waterkokers, haardrogers en ook laptops en mobieltjes, vooropgesteld natuurlijk dat het vermogen toereikend is.

Over deze webshop:

Deze webshop biedt hoge kwaliteit producten voor een zeer scherp tarief. Ook wordt de webshop door klanten gemiddeld zeer hoog beoordeeld. Indien u op zoek bent naar een goede service, snelle verzending en een lage prijs, dan is het zeker aan te raden om eens de website te bezoeken.

Het uitgebreide assortiment, waar diverse topmerken te vinden zijn, wordt regelmatig geupdate. Op zoek naar een goed assortiment met een goede prijs / kwaliteit verhouding? Zoek niet verder en bezoek de website door op de link onderaan dit artikel te klikken. Indien u vragen heeft met betrekking tot de producten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. De klantenservice staat u graag te woord.

Voor meer info : http://www.omvormers.info