Builds
Bedrijven

Wat is de beste muggenlamp tegen muggenoverlast?

Een muggenlamp kopen is vaak toch wel de beste en goedkooste oplossing. Maar welke muggenlamp werkt nou het beste, en waar moet je zoal opletten bij de aankoop van een muggenlamp? Een muggenlamp kopen is vaak een eenmalige investering, omdat je er heel wat jaren mee vooruit kan. En daarnaast heb je ook veel bijvangst van vliegen, motten, wespen en andere vliegende insecten.

Waar opletten bij de aanschaf van een muggenlamp?

Wanneer je een muggenlamp wilt kopen dan is het verstandig dat je er op let dat deze geen elektrische spanningsboog heeft. De reden waarom is omdat je deze dan niet buiten kunt gebruiken. Handiger is om een muggenlamp te kopen die voor zowel binnen als buiten geschikt is. De muggenlamp is voorzien van de volgende opties:

1) 2 blauwe uv lampen
2) Ventilator voor een goede vangst
3) CO2 uitstoot voor een grote aantrekkingskracht

De meeste anti muggenlampen laat je dag en nacht aanstaan. De Cyclone anti muggenlamp is geschikt voor:

– Buiten en in de tuin (mag overigens niet nat worden)
– Binnen zoals slaapkamer, overloop, woonkamer en keuken
– Terras

Conclusie

Bij muggenoverlast is het belangrijk dat je investeerd is een goede muggenlamp die multi inzetbaar is. Een goede optie is de Cyclone Pro. Dit is een professionele muggenval geschikt voor binnen en buiten. Daarnaast heeft deze uitvoering een heel groot effectief bereik van wel 1000m2. De Cyclone Pro is te koop via Bol.com en hun eigen website www.cyclonemuggenlamp.nl

 

Voor meer info : https://www.cyclonepro.nl/

Gerelateerde artikelen

Photographer Stirling

pshychologie

groene energie