Deskundig advies over het gebruik van een drukkalibrator, infrarood camera of warmtebeeldcamera

Dukkalibratoren, infrarood camera’s en warmtebeeldcamera’s zijn er in verschillende uitvoeringen. Iedere meting of kalibratie vereist immers andere functies. Als u twijfelt over de meest geschikte infrarood camera of warmtebeeldcamera, dan is het verstandig om u te laten adviseren door de vakbekwame medewerkers met verstand van zaken. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen of u een infrarood camera nodig heeft met een lens die 180 graden kan draaien of met een hoge resolutie. Ook op vragen over een drukkalibrator voor explosiegevaarlijke omgevingen krijgt u een deskundig antwoord.

Reparatie en onderhoud van een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator

Moet uw warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator gerepareerd worden? of is er onderhoud nodig? Dan kunt u uitstekend terecht bij LHM Instrumentation. Door deze meetinstrumenten regelmatig te laten controleren, heeft u de garantie op goede resultaten. Vakkundige medewerkers kunnen de apparatuur voor u nakijken en direct repareren als dat nodig blijkt te zijn. De reparatie of het onderhoud van een infrarood camera, drukkalibrator of warmtebeeldcamera wordt doorgaans uitgevoerd in een BELAC geaccrediteerd kalibratielabo. Met verschillende testen worden de apparaten gecontroleerd door deskundig personeel. De gediplomeerde medewerkers kunnen ook ter plaatste de kalibratie van uw instrumentatie in orde maken. Zodoende kunt u er in korte tijd weer gebruik van maken.

Trainingen voor gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infrarood camera

Voor een goede training of seminar over het gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera of infrarood camera bent u bij LHM Instrumentation aan het juiste adres. Zo leert u deze producten beter gebruiken. Er worden cursussen van verschillende niveaus aangeboden. Beginners kunnen bijvoorbeeld een cursus ‘Aan de slag met thermografie’ volgen om de basisbeginselen van het bedienen van een warmtebeeldcamera of infrarood camera onder de knie te krijgen. Specialisten hebben de mogelijkheid om hun kennis bij te spijkeren tijdens een cursus ‘Gebouwen voor gevorderden’. Ook op het gebied van kalibratie biedt een deskundige onderneming diverse trainingen aan voor het gebruik van een drukkalibrator.

Voor meer info :