Ruim assortiment houtkachels in Zuid-Holland

Houtkachels van topkwaliteit tegen voordelige prijzen vindt u in Zuid Holland. Maar wat voor houtkachel kiest u? Er zijn vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een speksteenkachel, een houtvergasser of een pelletkachel. Elk type kachel heeft zo zijn voor- en nadelen. Enerzijds is een houtvergasser erg milieuvriendelijk en kan worden aangesloten op uw CV. Anderzijds weet een speksteenkachel de warmte door het gebruik van speksteen de warmte extra lang vast te houden. U kunt ook kiezen voor een combinatie van beiden. Ambianza is al jaren de specialist in houtkachels in Zuid-Holland. Hierdoor kunnen zij u van deskundig advies voorzien. Samen met u zorgen zij ervoor dat u de houtkachel in huis haalt die het beste aansluit op uw wensen.

Een hoog warmterendement met een houtvergasser

Met een houtvergasser bespaart u op uw energierekening. Doordat een houtvergasser op hoge temperaturen hout verbrandt, komen er gassen vrij die uw woning verwarmen. Een houtvergasser heeft een rendement van meer dan 90%! Dat wil zeggen dat het hout dat u in de kachel plaatst bijna geheel zal verbranden. Bij gewone houtkachels in Zuid-Holland is dit ongeveer 75% en bij een open haard is dit slechts 10%. Het aanschaffen van een houtvergasser levert u dus niet alleen warmte op, maar ook nog geld. Een ruim assortiment houtkachels vindt u bij Ambianza in Zuid-Holland. Door het kopen van een houtvergasser bij een specialist bent u er zeker dat deze ook echt in uw huis past en voldoet aan al uw wensen. 

Houtkachels die voldoen aan alle veiligheidseisen in Zuid-Holland

Een houtkachel in Zuid-Holland voldoet aan strenge eisen die de veiligheid waarborgen. Want wanneer u een houtkachel koopt in Zuid-Holland wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze hieraan voldoen. Bij Ambianza krijgt u deskundig advies, van oriëntatie tot realisatie. Zij werken uitsluitend met de beste goedgekeurde materialen en garanderen de veiligheid tijdens het gehele proces van ontwerp tot installatie. U wilt zo lang en veilig mogelijk van uw houtkachel kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Ambianza zorgt daarvoor. Naast het ontwerpen, ontwikkelen en installeren van houtkachels kunt u bij hen in Zuid-Holland ook terecht voor onder meer een houtvergasser, een speksteenkachel of een pelletkachel.

Voor meer info :