Builds
Dienstverlening

UWV contact

Wanneer u een vorm van uitkering wilt ontvangen dient u met het UWV contact op te nemen. Dit is de organisatie die in Nederland over alle uitkeringen gaat. Of u nu een arbeidsongeschiktheidsuitkering wilt ontvangen, ouder dan 65 bent en de AOW wilt ontvangen, of geen werk kan vinden en daardoor WW of bijstand wilt ontvangen, u kunt met uw vragen terecht bij deze instantie. Voor verreweg het merendeel van de klanten van het UWV is hun uitkering hun enige bron van inkomsten. Ook hebben mensen in de bijstand of met een arbeidsongeschiktheidsuitkering vaak niet erg veel reserves, ze kunnen niet veel geld sparen van hun magere inkomen. Dat betekent dat het ontzettend vervelend is wanneer er iets mis gaat met het uitbetalen van dit geld. Mocht dat toch gebeuren dan is het van het grootste belang dat u makkelijk met het UWV contact kan leggen. 

Met het UWV contact leggen 

De service van deze uitkeringsinstantie is gelukkig goed. De overheid heeft wettelijk vastgelegd  dat er voor een goede klantenservice gezorgd moet worden rondom diensten als de Belastingdienst en het Uitvoeringsinstituut Werknemers Verzekeringen. Het contacteren van de organisatie gaat het beste via de telefoon. Het callcenter is elke werkdag geopend tijdens kantooruren. Verder is het ook mogelijk om langs te gaan op een kantoor bij u in de buurt, maar dat gaat alleen als u van tevoren een afspraak heeft gemaakt.  

Belang van UWV contact 

Het zal duidelijk zijn dat het erg belangrijk is dat u deze unieke organisatie goed kunt bereiken. Gelukkig wordt er veel geld en aandacht besteed aan klantcontact, wat betekent dat u niet lang in de wachtrij hoeft te staan wanneer u een telefoontje pleegt, iets wat bij commerciële instelling vaak wel het geval is. Heeft u een vraag? Bel dan gerust. U wordt snel en efficiënt geholpen.

Voor meer info : http://deklantenservice.nl/bedrijven/uwv-contact/