Builds
Image default
Eten en drinken

Automatencatering? Het perfecte hulpmiddel voor een gezondere levensstijl!

We hoeven u vast niet te vertellen dat een actieve levensstijl en een gezond eetpatroon zorgen voor een beter algemeen welzijn. De beste versie van uzelf doortrekken op de werkvloer? Daar heeft de automatencatering van Foods4U iets op gevonden! Opwarmbare maaltijden, smoothies, heerlijke broodjes, ambachtelijke soepen en verfrissende fruitdesserts behoren standaard tot het aanbod van de opties in automatencatering. Zo heeft elke werknemer of student de kans om op een simpele manier te genieten van lekkere en verse voeding. Geen gedoe meer met kleingeld of ingeslikte bankkaart, de geautomatiseerde chipkaart registreert automatisch het overblijvend saldo.

Stimuleer je lichaam via automatencatering

Een witte boterham met beleg, suikerrijk fruitsap, een worstenbroodje tijdens de middag… Tijdens de werkuren kiezen we vaak voor snelle (en ongezonde!) opties. Foods4U wil de leuze ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ realiteit maken voor iedereen op de werkvloer via automatencatering. Gezonde voeding heeft een positieve impact op de werking van ons brein. Een grotere alertheid, betere concentratie, creativiteit en productiviteit liggen binnen handbereik door automatencatering te voorzien. Bovendien wordt de kans op langdurige stress en een burn-out de kop ingedrukt wanneer werknemers hun lichaam voeden met broodnodige vitaminen en mineralen. Maak het verschil op de werkvloer en laat automatencatering deel uitmaken van de werkdag. De hele dag toegang tot lekkere en verse voeding boordevol nutriënten? Uw werknemers (en uw eigen gezondheid) zullen u dankbaar zijn. 

Neem meteen contact op met Foods4U

Bewust eten, we kunnen het alleen maar aanmoedigen. Neem meteen contact op met Foods4U om samen de mogelijkheden in automatencatering te bespreken. Het financieel voordeel voor uw bedrijf of instelling? Het installeren van automatencatering is fiscaal aftrekbaar. Vul het online contactformulier in en het team van Foods4U gaat zo snel mogelijk aan de slag. Lekkere en verse voeding op de werkvloer? Daar zegt u vast geen nee tegen!