Schakel een catering bedrijf ook in als u een walking dinner wilt doen

Een walking dinner is een ideale manier om én lekker te eten, én de stad te verkennen, én om aan teambuilding te doen! Door een walking dinner te organiseren bij een catering bedrijf kunnen werknemers én elkaar beter leren kennen, wat de samenwerking binnen uw organisatie ten goede komst, én ze ontdekken meteen de stad. Baans Catering is een catering bedrijf in Oosterhout en organiseert op aanvraag walking dinners in bijvoorbeeld Breda. Het diner wordt genuttigd op diverse unieke locaties in de stad en evenals de locaties, zijn ook de geserveerde gerechten uniek en van een niveau dat boven de concurrentie uitstijgt.

Borrels, live cooking, of een totaalfeest, de catering in Oosterhout zet voor u een tandje bij

Bij een verzorgde catering voor uw bedrijf heeft u bij de juiste aanbieder de keuze uit verschillende thema’s, buffetten of zelfs live cooking! Maar waarom zou u van uw evenement geen beleving laten maken? Eten is buiten een noodzaak, ook vaak een sociale activiteit. Geen wonder ook dat veel zakelijke besprekingen of het sluiten van deals gebeuren onder het genot van een hapje en een drankje. Baan Catering kan u de catering bieden die past bij iedere situatie. Dat betekent gerechten op niveau, bereid door uitstekende chefs en een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Live cooking, walking dinners of de totale verzorging van uw (bedrijfs)feest, de catering in Oosterhout is nog nooit zo luxe geweest!

Verschillende soorten buffetten bij een catering bedrijf bestellen

Niet iedereen heeft dezelfde dieetvoorkeuren. Daarom is het bij het regelen van een bedrijfscatering wel zo fijn als u een cateraar kunt kiezen die hier rekening mee houdt. Is het echt lekker? Wel als u uw buffet laat verzorgen door Baans Catering in Oosterhout! Hier kunt u kiezen uit verschillende buffetten zoals een oosters, Frans, Amerikaans of lekker Hollandsbuffet. Wilt u zelf wat meer uw vinger in de pap hebben, dan is het ook mogelijk om bij dit catering bedrijf een buffet naar eigen inzicht samen te stellen. Bij deze catering in Oosterhout is het eten altijd vers en desgewenst kan het zelfs ter plekke voor u en uw gasten worden bereid.

Voor meer info :