U kunt een hele zalm kopen die netjes bij u wordt afgeleverd

Een hele zalm van uitstekende kwaliteit kopen doet u gemakkelijk online. Dit is natuurlijk niet het eerste waar u aan denkt als u een lekker stukje vis wilt gaan eten. Hoe wordt er bijvoorbeeld gezorgd dat de zalm vers en in goede kwaliteit bij u thuis wordt afgeleverd? Bij een gespecialiseerde (online) vishandel zoals Fieret’s Vishandel hoeft u hier gelukkig niet bang voor te zijn. Doordat zij gebruik maken van IceGelPacks kunnen zij hun klanten ervan garanderen dat de bestelling gekoeld wordt geleverd. Hierbij wordt de vis keurig verpakt en verzonden in waterdichte polystyreen-dozen, welke hermetisch worden afgesloten. Op deze manier is de vis nog helemaal vers wanneer die aankomt bij de klant.

Verse vis, zoals zalm, kopen was nog nooit zo gemakkelijk

Voor een hele zalm hoeft u niet meer de deur uit. U kunt deze gemakkelijk vanuit uw luie stoel bestellen. Deze wordt daarna binnen twee dagen bij u thuis afgeleverd. Dat is ideaal wanneer u niet veel tijd heeft om overdag naar de vishandel te gaan. Wel is het belangrijk om goed op te letten waar u besluit om online uw zalm te kopen. Om zeker te zijn van écht verse vis van hoge kwaliteit, bestelt u uw verse vis bij een gespecialiseerde (online) vishandel. Zo’n online vishandel is Fieret’s Vishandel. Hier vindt u namelijk allerlei soorten vis, van gemarineerde stukjes tot aan een hele zalm die u online kunt kopen en kan laten afleveren bij u thuis. Het was nog nooit zo makkelijk om verse vis te kopen!

Grote hoeveelheden zalm kopen bij de specialist voor in de horeca

Als u een bedrijf in de horeca heeft wilt u uw klanten de beste vis voorschotelen. Zalm van de hoogste kwaliteit is er hier bijvoorbeeld een van. Om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen, is het aan te raden om te kiezen voor een gespecialiseerde visgroothandel voor het kopen van uw zalm en andere soorten vis. Fieret’s Vishandel is zo’n specialist. Zij leveren hun extensieve assortiment bestaande uit diverse soorten vis, schelp- en schaaldieren aan zowel particulieren als bedrijven. Zo is het mogelijk om kleine maar ook grote hoeveelheden verse vis, zoals hele zalm, bij hen te kopen. Zij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling binnen de kortste keren vers en gekoeld wordt geleverd op het door u gewenste adres.

Voor meer info :