U kunt zelf uw BBQ pakket samenstellen en thuis laten bezorgen

Geeft u een feest, dan wilt u natuurlijk wel dat uw gasten iets lekkers te eten hebben. U kunt ervoor kiezen om dit gewoon bij u thuis te bezorgen. Dat scheelt u heel wat tijd. De keuze hiervoor is vaak enorm. Kiest u bijvoorbeeld voor een verzorgd BBQ pakket voor thuis of gaat u toch liever voor een uitgebreid buffet? Het is allemaal lekker. Maar waar heeft u zin in? Voor een feest overdag is een koud buffet een goed idee. In de winter zal een Hollands buffet of winterbuffet uw gasten zeker goed bevallen. In de zomer is een Chinees-Oriëntaals buffet, Italiaans buffet of Caribisch buffet wellicht een goed idee. Of kies voor een verzorgde BBQ thuis! Vrijwel iedereen is immers gek op barbecueën. En u hoeft helemaal niets zelf te regelen. U kunt gewoon een BBQ pakket samenstellen en thuis laten bezorgen. Al het vlees en ander eten kan samen met borden, bestek, servetten, tangen en een barbecue worden thuisbezorgd en na het feest weer worden opgehaald.

Gourmet of verzorgde BBQ thuis: wat kiest u?

Als het buiten lekker weer is, lijkt het wel of overal ineens de barbecue tevoorschijn komt. Helaas is het ook een groot gedeelte van het jaar minder lekker weer, waardoor u niet kunt barbecueën.  Als u dan toch wilt genieten van een lekker stukje vlees, kunt u ook kiezen voor gourmetten. Het is zelfs mogelijk om een verzorgde BBQ of gourmet voor thuis te regelen. U laat dan al het vlees en andere lekkere hapjes, zoals salades, stokbrood en sauzen, bij u thuisbezorgen. Een gourmet of barbecue thuisbezorgd. Het kan echt! U kunt onbezorgd genieten, terwijl de leverancier van uw verzorgde BBQ of gourmet voor thuis alle zorgen uit handen neemt.

Verzorgde BBQ thuis: onbezorgd genieten

Heeft u al zin in de zomer? Lekker genieten van lange zomerdagen en ’s avonds lekker barbecueën. Wie houdt er niet van. Nu kunt u gewoon uw BBQ pakket samenstellen en thuis laten bezorgen. U hoeft zelf niet langer naar de supermarkt of slager om vlees en andere lekkernijen in te slaan. U kunt dit allemaal gemakkelijk thuis laten bezorgen. De keuze is vaak enorm. Zo kunt u kiezen uit verschillende vleessoorten. Daarnaast kunt u er ook salades, sauzen, stokbrood en zelfs nagerechten bij bestellen. Ook borden, bestek, servetten, tangen en een barbecue met gas worden thuisbezorgd. U hoeft werkelijk niets meer zelf te regelen. Als u eenmaal één verzorgde BBQ thuis heeft ervaren, wilt u nooit meer iets anders.

Voor meer info :