Verleng de houdbaarheid van maaltijden met de thermobox

Waarom u de thermobox zou gebruiken in de horeca? Bij werkzaamheden in de horeca is het belangrijk dat eten lang mee gaat. Dit zorgt er namelijk voor dat de maaltijden beter smaken, maar ook kunnen er hierdoor kosten worden bespaard. Zo is een thermobox het ideale product om een menu op temperatuur te houden tijdens transport. Het materiaal van een thermobox is licht van gewicht en heeft goede isolerende eigenschappen. In de horeca wordt er vaak gebruik gemaakt van een handige thermobox voor een professionele keuken. De thermoboxen van specialist Lagro Waalwijk zijn geschikt voor gastronoom bakken en voorzien van ergonomische handgrepen. Wist u dat er ook thermoboxen bestaan met voorgevormde voedselschaaltjes en deksels die zich aan de bovenkant van de box bevinden? Niet alleen hoeft het eten dat vervoerd wordt niet meer apart te worden ingepakt; de deksels in de bovenkant van de box zorgen ervoor dat de gerechten goed luchtdicht verpakt zijn. Daarnaast zijn de gerechten gegarandeerd lekvrij.

Een thermobox kan ook custom-made worden geleverd

De thermobox heeft zich al bewezen in diverse sectoren, waaronder de industrie, zorg en horeca. Dit zijn echter niet de enige bedrijven waar het handig kan zijn om de thermobox te gebruiken. De boxen zijn verkrijgbaar in diverse menu-verdeelsystemen en afmetingen. Zo zijn de producten eenvoudig af te stemmen op uw toepassing. Naast standaard producten bieden veel leveranciers custom made oplossingen. Elke branche en afdeling stelt andere eisen aan thermoboxen en afruimwagens. Denk aan niet geïsoleerde boxen, actief gekoelde of verwarmde wagens en gekoppelde en ontkoppelde producten. Ook in centrale keukens wordt veel maatwerk geleverd. Bijvoorbeeld omdat de ruimte beperkt is. De levering van een multifunctionele wagen is dan doorgaans gewenst. Het is verstandig altijd vooraf de showroom van een specialist te bezoeken om inspiratie op te doen.

Een thermobox aanschaffen bij de specialist en langsgaan bij een showroom

Wilt u een thermobox aanschaffen voor uw bedrijf? De vele opties kunnen in het begin wat overweldigend lijken. Deze opties zijn er omdat de thermobox zo’n brede toepassing heeft. Waar moet u op letten en welk type box past het best bij uw toepassing. Hoewel er een groot online aanbod is op het gebied van thermoboxen en bijvoorbeeld een afruimwagen voor de horeca, is het vanaf het scherm vrij lastig te bepalen of deze producten aan uw voorwaarden voldoen. Zeker wanneer u producten op maat wilt laten maken is het slim om een specialist in te schakelen en langs te komen in de showroom. Hier staan alle producten uitgestald en kan er op basis van advies op maat een weloverwogen keuze worden gemaakt.

Voor meer info :