Verschillende soorten koffiebonen voor uw koffiemachine op het werk

Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Goede koffie is subjectief. Niet voor niets kun je bij de meeste koffiemachines kiezen uit meerdere soorten koffie, van zwarte koffie tot cappuccino. Als we grof onderscheid maken zijn er twee soorten groepen, de zwarte koffiedrinkers en de wat mildere koffiedrinkers. Maar wat voor machine past daar nu bij? U leest het hier.

Koffiemachines in alle soorten en maten

Welke koffiemachine past bij uw bedrijf? Een lastige vraag. Er dient gekeken te worden naar de capaciteit en wat voor soorten koffie er gedronken worden. Het aanbod maakt het tevens niet makkelijker. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Animo, Etna, Jura, Faema of Rex Royal. Veel verschillende typen. 

Deze machines zijn geschikt voor verschillende doeleinden door de grote capaciteit voor het echte barista-gevoel, maar dan op het werk! Ze zijn geschikt voor veel verschillende soorten koffies. Of u nu zin heeft in een espresso of een melkkoffie, zoals een latte macchiato. De apparaten hebben een groot vermogen. Heeft u veel medewerkers? Dan is Rex Royal een goede keus.

Wat voor capaciteit?

Er zijn een aantal dingen waar u misschien niet gelijk aan denkt, maar waar u wel naar moet kijken. Een koffiemachine met te veel capaciteit voor het aantal medewerkers is natuurlijk zonde, maar een koffiemachine met te weinig capaciteit is zeer zonde. Zo zijn er nog meer punten waar u op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste snelheid per kop in seconden, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de gehele dag door koffie gedronken? Kunt u wel wat hulp gebruiken? Deac Koffie Experts helpt.

Wil jij meer weten over hoe je jouw koffiecorner het beste kunt inrichten? Of hoe de kracht van goede koffie jouw werknemers kan stimuleren? Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij uw bedrijf Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

Voor meer info : https://deac.nl/