Alleen maar biologisch fruit wanneer u een fruitmand laat bezorgen

Wist u dat u een fruitmand kunt laten bezorgen waar geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen aan zijn toegevoegd? Ideaal voor wanneer u het belangrijk vindt om aan uw gezondheid en het milieu te denken. Topfruit.nl heeft biologische fruitmanden met uiteraard vers fruit en een heerlijk biologisch sapje. Kies voor de basis mand, een grote fruitmand of de luxe fruitmand. Bij Topfruit.nl vindt u een groot assortiment aan fruitmanden. Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid, maar heeft u geen tijd om naar de winkel te gaan? Laat de biologische fruitmand bezorgen door Topfruit.nl. Uiteraard is de fruitmand ook geschikt voor eigen consumptie. Het is belangrijk om twee stuks fruit van ongeveer 100 gram per dag te eten. In een fruitmand zitten veel soorten fruit waardoor u heerlijk kunt afwisselen.

Een persoonlijke fruitmand bezorgen

Wie vindt het nu niet leuk om een heerlijke fruitmand te ontvangen? Werkelijk iedereen zal het als een attent gebaar zien. U kunt fruit laten bezorgen in heel Nederland. Nog leuker is het als u er een persoonlijke boodschap aan toevoegt met daarop een wens of een groet. Laat u een fruitmand bezorgen om sorry te zeggen? Om iemand te feliciteren? Of om iemand een beterschapswens te sturen? Maak de fruitmand zo persoonlijk mogelijk. Voeg een fles Moët & Chandon, noten, snoep, een fles rosé, witte of rode wijn toe. Daarnaast kunt u de grootte van de box of mand kiezen. Op Topfruit.nl bestelt u fruitmanden met echt vers fruit. Probeert u om zoveel mogelijk biologische producten te eten? Ook biologische fruitmanden maken deel uit het brede assortiment.

Fruit en snoep samen in een fruitmand

Een fruitmand is een leuk cadeau om iemand bij zijn of haar verjaardag te geven. Het is namelijk lekker én gezond! Als je jarig bent, mag je jezelf echter ook weleens verwennen met snoep, vindt u niet? Bij Topfruit.nl kunt u daarom een fruitmand met snoep bestellen of laten bezorgen. Zo kan de jarige genieten van heerlijk vers fruit en af en toe een lekker snoepje. Kies voor een fruitbox of fruitmand. Wilt u de jarige feliciteren met een kaartje? Ook kunt u een persoonlijk kaartje toevoegen aan de fruitmand. Blijft u liever op de gezonde tour? Een fruitmand met noten is ook een uitstekende keuze. Bij het verse fruit worden zakjes met gezonde noten toegevoegd.

Voor meer info :