Overbelasting van uw gewrichten? Een fysiotherapeut in Leiden helpt u met manuele therapie

Een manueel therapeut kan u helpen wanneer u uw gewrichten hebt overbelast. Heeft u door overbelasting dan bijvoorbeeld last gekregen van pijnlijke gewrichten of kunt u uw gewrichten slecht bewegen? Dan behoeft u manuele therapie. U kunt voor manuele therapie terecht in Leiden, bij de fysiotherapeut. Na overbelasting ontstaan deze klachten vaak. Spieren kunnen door pijnlijk gewrichten ook verkrampen, waardoor de pijn naar de recht van het lichaam kan uitstralen. De effecten van manuele therapie zijn gelukkig vrijwel direct merkbaar. Zo verbetert de functie van het gewricht al snel, verloopt het bewegen gemakkelijker en verbetert de houding. Bij de fysiotherapeut kan met niet alleen terecht voor manuele therapie, maar bijvoorbeeld ook na een heupoperatie voor herstel.

Fysiotherapie waaronder manuele therapie in Leiden

Het is natuurlijk vervelend als u vanuit de huisarts moet worden doorverwezen naar een fysiotherapeut omdat u langs bent gekomen met de verkeerde klachten. Wat doet de fysiotherapeut voornamelijk? Iedereen die klachten heeft aan het houdings- en bewegingsapparaat kan terecht bij de fysiotherapeut. Bij bijvoorbeeld pijn in de gewrichten, krachtsvermindering, conditieverlies of sportblessures kan men hier terecht. Ook voor manuele therapie in Leiden kan ment terecht bij de fysiotherapeut, om  beperkingen in de gewrichten te verhelpen. Daarnaast kan men er ook terecht voor revalidatie, bijvoorbeeld voor heupoperatie herstel. Er wordt altijd gewerkt met een persoonlijke aanpak zodat de cliënten snel weer de oude zijn.

Heupoperatie herstel bij een fysiotherapeut die HKZ gecertificeerd is

Persoonlijke fysiotherapie kan u helpen wanneer u revalidatie nodig heeft. Bijvoorbeeld bij heupoperatie herstel. Dit wordt vaak voorgeschreven door de arts in het ziekenhuis. Het is een snelle en effectieve manier om het herstel na een heupoperatie te verbeteren. Maar dan is het wel verstandig om naar een fysiotherapeut te gaan die HKZ gecertificeerd is. En fysiotherapeut die HKZ gecertificeerd is heeft de zaken intern goed op orde, stelt de klant centraal, kan betrouwbare resultaten presenteren en werkt voortdurend aan de verbetering van de dienstverlening. Zo kunt u in ook terecht voor manuele therapie in Leiden, daar vindt u ook een fysiotherapeut die HKZ gecertificeerd is.

Voor meer info :