Builds
Gezondheid

Pillendoosje met alarm

Als u een pillendoosje met alarm heeft, hoeft u nooit meer uw pillen vergeten in te nemen. Dit zeer gebruiksvriendelijke ontwerp van een pillendoosje geeft u de mogelijkheid om uw pillen te sorteren en het doosje gemakkelijk in te stellen op tijden waarop u uw pillen het beste in kunt nemen. Ook voor als u thuishulp heeft, is dit pillendoosje gemakkelijk in te stellen en de pillen zijn gemakkelijk te sorteren. 

Pillendoosje met alarm heeft verschillende tijdsvakken 

Het pillendoosje met alarm is gemakkelijk in te stellen door zowel u als eventueel uw partner of thuishulp. Door de verschillende in te stellen tijdsvakken, gaat het alarm af bij een bepaald tijdvak. Zo heeft u ook altijd de juiste pillen bij de hand. Wij ont-zorgen graag in alledaagse dingen, het pillendoosje met alarm is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een zeer gemakkelijk en overzichtelijk ontwerp. Het pillendoosje met alarm kan tot maximaal 5 verschillende tijdsvakken per dag ingesteld worden geeft daarbij ook de juiste pillen. Medicijnen vergeten, dat is verleden tijd. Blijf gezond en bij de tijd door deze mooie en zeer fijne pillendoos. 

Ont-zorgen in alledaagse dingen 

Wij bieden graag hulpmiddelen aan die ondersteuning bieden aan alle daagse dingen. Zo hebben wij handige ondersteunende hulpmiddelen die uw leven comfortabeler kunnen maken en waardoor u zo lang mogelijk, zelf nog huishoudelijke of andere alledaagse dingen uit kunt voeren. Voor eventuele thuishulp zijn onze hulpmiddelen ook een ware ondersteuning. Wij bieden u kleine en simpele oplossingen die toe te passen zijn voor jong en oud. Alles om u, uw partner of uw kinderen te ont-zorgen. Want levenskwaliteit is van belang en dat kan alleen als u kunt genieten van het leven. En dat zit soms in hele kleine ondersteunende dingen. U kunt veilig en gemakkelijk uw  hulpmiddelen  online bij ons bestellen.

Voor meer info : http://www.allzorg.nl/verzorging%20verpleging/pillendozen