Builds
Gezondheid

Wat zijn stimulerende middelen

Stimulerende middelen voor jullie samen

Jij en je partner; jullie zijn waarschijnlijk al een langere tijd samen. In het begin van jullie relatie was het liefde op het eerste gezicht. Jullie brachten geen seconde door zonder dat jullie intens verliefd aan elkaar dachten en de verliefdheidshormonen gierden door jullie lichamen heen. Dat was toen, want inmiddels lijkt het wel alsof de liefde is getemperd. Jij raakt nog steeds heel opgewonden wanneer je bij je partner bent, en je kan verliefd toekijken hoe ze het eten bereidt voor jou en je gezin. De liefde die zij voelt voor jou en jullie kinderen is ook onveranderd, maar de manier hoe ze het uit is wel veranderd. Jullie kunnen, kortom, wel een lustopwekkend middel, vrouw vriendelijk wel te verstaan, gebruiken.

Is een lustopwekkend middel vrouw vriendelijk

Stimulerende middelen, dus middelen die bedoeld zijn om de lust bij je vrouw op te wekken, zijn doorgaans niet echt vrouwvriendelijk. Wanneer je kijkt bij playful speeltjes zal dit doorgaans enorm triggerend voor jou zijn, maar je vrouw zal er verbaasd naar kijken. Zij houdt niet van ‘gereedschap’ tijdens een vrijpartij; zij heeft liever een vrouw vriendelijk middel. Haar liefde gaat – eigenlijk net als bij een man – door haar maag. Zij zal in dat geval eerder denken aan een soort troostvoer, in de vorm van chocola. Dat staat namelijk bekend om zijn opwekkende werking, maar de reden waarom veel vrouwen er matig mee zijn is het vetgehalte en de hoeveelheid suiker.

Troostvoer als stimulerend middel

Het favoriete snoepgoed van je vrouw – chocola – koop je dan ook het beste in een dieet vriendelijke versie. Zonder suikers, zonder toegevoegde vetten en ander ongezonde bestanddelen, maar vol pure en geconcentreerde opwekkende ingrediënten. Choco Stimula XL bevat alleen het gezonde van chocola en smelt in haar mond. Na het snoepen van Choco Stimula XL smelt zij op haar beurt voor jou.

Voor meer info : http://chocostimulaxl.nl/

Gerelateerde artikelen

Haardblokken geschikt voor gevoeliger luchtwegen of astmatische aandoening

Preventiespecialist of mondhygiƫnist in Den Haag nodig?

Sportmassage Hilversum: heb je klachten na het sporten?