Linkdetox, je links op dieet

Link detox is een begrip dat bij weinig mensen spontaan een belletje doet rinkelen. De meeste mensen digitale marketing hebben ondertussen begrepen wat linkbuilding is, maar link detox blijft vaak een vreemd fenomeen. Toch kan linkdetox noodzakelijk zijn als je in het verleden voor een wildgroei aan links hebt gezorgd. Google wordt steeds strenger en praktijken die jaren door de vingers werden gezien en zelfs tot successen hebben geleid worden nu genadeloos afgestraft. Op dat moment heb je nood aan link detox om ergere schade te voorkomen.

 

Linkdetox, je links op dieet

Detoxen wil eigenlijk niet meer of minder zeggen dan alle overbodige vuiligheid verwijderen en dat is dan ook exact wat we bij Link Optimizer met linkdetox gaan doen. Overbodige links naar je site, zonder inhoud of waarde voor Google verwijderen, zodat je er niet voor wordt afgestraft.

Je hoort dan ook wel een spreken van een gezond linkprofiel, zonder uitwassen. Een gezond linkprofiel bekom je door een kwalitatieve site die up to date is te combineren met linkbuilding en linkdetox. Zo scoor je het best en zal je website stijgen in de Google ranking of zijn plaats weten te behouden. Vaak essentieel voor bedrijven, want niet gevonden worden op Google voel je onmiddellijk aan je omzet.

 

Waarom heb je linkdetox nodig?

Om met linkdetox aan de slag te gaan, zijn er alvast een aantal goede redenen:

  • Schadelijke, niet relevante links naar je website doen meer kwaad dan goed voor je positie in Google
  • Onnatuurlijke links doen je onmiddellijk dalen in Google. Is je site zeer moeilijk vindbaar, dan kan een slecht linkprofiel één van de redenen zijn
  • Getroffen door een Google penalty? Dan is linkdetox bijna een noodzaak om terug naar de eerste pagina’s te schuiven.

 

Werken met een linkbuilding specialist

We raden iedereen aan om voor linkdetox met een ervaren linkbuilding specialist als Link Optimizer in zee te gaan. Goede linkbuilding en een gezond linkprofiel zijn essentieel om zakelijk succes te boeken op het internet. Maar professioneel advies, begeleiding en bijsturing zijn naar ons aanvoelen een must. 

Bij Link Optimizer zijn we al jaren thuis in linkbuilding en linkdetox en tellen we heel wat klanten in België en Nederland die hun linkbuilding campagnes aan ons overlaten.

We monitoren welke links naar uw site er zijn, brengen de schadelijke links in kaart en elimineren deze voor ze voor problemen kunnen zorgen. Proactief met link detox bezig zijn is de kern van het succes. Zo voorkom je een Google penalty en komt u niet voor verrassingen te staan.

Contacteer Link Optimizer voor bijkomende informatie over linkdetox, een blik achter de software en luister naar hun aanpak. Je zal versteld staan van de professionaliteit waarmee ze uw linkbuilding en linkprofiel aanpakken.

 

Voor meer info : http://www.linkoptimizer.be/nl/linkdetox/