De fairy door; voor een tevreden kind op één oor

Het kan slopend voor je zijn wanneer je kind niet naar bed wilt of niet goed doorslaapt. Je zit met je handen in het haar want over een paar uur moet je alweer werken, wat doe je dan? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kinderen hebben vaak genoeg aan een mooi verhaal, dat ze de mogelijkheid geeft flink te fantaseren. Met de fairy door van Droomdeurtjes is dit dan ook uitstekend te realiseren. Het deurtje geeft toegang tot een fantasiewereld, waarmee kinderen direct in contact staan door de mogelijkheid briefjes uit te wisselen. De wetenschap dat er ’s nachts een briefje teruggeschreven wordt, wellicht met een motiverend bericht of een complimentje, maakt het mogelijk het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.

De pedagogische functie van de fairy door (o.a. zelfvertrouwen van het kind vergroten)

Ondersteunende briefjes sturen naar je kinderen met behulp van een fairy door is een pedagogische manier om het zelfvertrouwen van je kinderen te vergroten. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje.

Een fairy door en diverse prachtige accessoires beschikbaar bij de specialist

Bij Droomdeurtjes kun je niet alleen terecht voor verschillende leuke fairy doors, ook allerlei accessoires waarmee je de fairy door van je kind opleukt kun je hier vinden. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten!

Voor meer info :