Builds
Mode en Kleding

Jassen met bontkraag – Damesjassen – Herenjassen

Jassen met bontkraag

Wij BK Leder zijn gespecialiseerd in het maken en verkopen van lederwaren, leren jassen en jassen met bontkraag. De jassen met bontkraag van ons zijn van top kwaliteit de soorten jassen die we verkopen zijn Airforce jassen, Froccella jassen, Milan Ferronetti jassen en vele andere! Wij verkopen onder andere ook leder waren en lederen jassen neem een kijkje op onze webshop op http://www.bkleder.nl. Of als u liever in persoon de jassen komt bekijken en/of passen kom naar Almere en neem een kijkje in de winkel van BK Leder. De openingstijden zijn te vinden op de website van ons.

Airforce jassen

Onze jassen met bontkraag van het merk airforce is het grootste in onze collectie dit komt voornamelijk door de populariteit van de jas. De jassen van airforce zijn erg aantrekkelijk en passen goed bij de mode van vandaag, de jas wordt voor al door de jongeren gedragen maar dat betekent niet dat de jassen niet gedragen kan worden door wat ouderen personen. De prijzen van de airforce jassen liggen niet zo hoog als je kwaliteit en prijs met elkaar overweegt ze verschillen tussen 89,00 tot 349,00 deze prijzen zijn inclusief bontkraag. Meer weten over onze jassen met bontkraag? Bekijk onze gehele assortiment op www.bkleder.nl

Over BK Leder

B.K. Leder is een leder speciaalzaak gevestigd aan de Zadelmakerstraat 1-3 in ’t hart van Almere. Wij zijn gespecialiseerd in lederen producten. Onder andere jassen, rokken, broeken, blazers, diverse bontkragen en meer. B.K. leder heeft een eigen atelier voor al uw reparaties van elk soort leer. B.K. leder verkoopt tevens een hele reeks onderhoudsproducten.

 

Voor meer info : http://www.bkleder.nl