Builds
Mode en Kleding

Werkjassen voor optimale veiligheid

Er zijn natuurlijk uiteenlopende soorten beroepen te bedenken waarin werkjassen nodig zijn. Het beschermd je bijvoorbeeld tegen scherpe voorwerpen of tegen bepaalde hoge temperaturen. In variërende beroepen wordt er dus gebruik gemaakt van werkjassen om er voor te zorgen dat de werkzaamheden zo veilig mogelijk uitgericht kunnen worden. Maar het is ook bijvoorbeeld handig om in te zetten wanneer het personeel vaak buiten werkt bij lage temperaturen. Kou kan veel werkzaamheden in de weg staan. Denk bijvoorbeeld aan tuinierders. Ook in de winter moeten er veel perken bijgewerkt worden, maar met te koude kledij is dit bijna niet te doen. Een goede jas kan hier veel verandering in brengen.

 

Werkjassen voor uiteenlopende omstandigheden

Bij veel werkomstandigheden kunnen werkjassen dus een fijne uitkomst bieden. Vind jij het moeilijk om te bepalen welke jassen je dan precies moet aanschaffen voor je personeel? Laat je hierover dan goed informeren. Er zijn genoeg bedrijven die werkjassen verkopen en die je hierin van advies kunnen voorzien. Wees niet bang om hier de nodige vragen over te stellen. Tenslotte wil je wel in een keer in de juiste jassen investeren en er niet acheraf achter komen dat je eigenlijk iets anders had moeten hebben. Leg aan het bedrijf dus voor om welke werkzaamheden het gaat en welke gevaren daar eventueel bij komen kijken.

 

Kies voor de goede werkjassen

De ene werkjas is natuurlijk de andere niet. Je vindt ze niet alleen voor uiteenlopende werkomstandigheden, maar ook nog eens in verschillende kwaliteiten. Hou hier dus rekening mee wanneer je in werkjassen gaat investeren. Laat je goed informeren over de kwaliteit en hoe lang de werkjassen zouden moeten meegaan. Je kunt maar beter iets meer geld neerleggen voor jassen van een goede kwaliteit die lang meegaan dan voor jassen te betalen die binnen de kortste keren weer kapot zijn.

Voor meer info : http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/bedrijfskleding-werkkleding/bedrijfskleding-werkjassen

Gerelateerde artikelen

Van Chanel tot Bardot: Ballerina schoenen, ultieme klassiekers

De nieuwe ontwikkelingen van de klassieke Kipling tas

Jassen met bontkraag – Damesjassen – Herenjassen