Builds
Image default
Onderwijs

Een professioneel zorgcentra voor kinderen met leerproblemen

Hulp en steun voor kinderen met leerproblemen is wat Trivers u aanbiedt. Heeft uw kind moeite met leren op school door problemen zoals dyslexie of dyscalculie? Kan uw kind de les moeilijk bijhouden en heeft hij of zij hier hulp bij nodig? In de gespecialiseerde zorgcentra van Trivers krijgt uw kind deze hulp en nog veel meer ondersteuning. De centra bevinden zich verspreid over West-Brabant in Breda, Roosendaal en Zevenbergen. Woont u bij een van deze steden in de buurt, dan kunt u uw kind makkelijk aanmelden. Elk kind verdient voldoende steun om met zijn of haar leerproblemen aan de slag te gaan.

Wat doen de specialisten voor uw kind?

Als u uw kind aanmeldt bij deze zorgcentra, wordt u eerst uitgenodigd voor een oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek komt u alles te weten over wat u en uw kind mogen verwachten bij Trivers. Een specialist beantwoordt al uw vragen en vertelt u wat het plan van aanpak is. Het proces begint met een diagnose waarbij wordt vastgesteld waar uw kind precies mee kampt. Hierna kan de specialist inzien wat uw kind nodig heeft waarna hij of zij begeleiding krijgt en leert om beter om te gaan met zijn of haar schoolwerk. De specialisten van Trivers hebben veel ervaring met kinderen met leerproblemen en helpen uw kind goed. Ze weten ook vooral dat elk kind anders is en dat elk kind andere steun nodig heeft.

Wat is specifiek de rol van de ouder bij leerproblemen?

De specialisten van Trivers weten dat de ouders ook belangrijk zijn in dit proces. Daarom bespreken de specialisten met u wat uw kind nodig heeft en hoe u uw kind zelf kunt steunen. Zo wordt uw kind niet alleen vanuit de zorgcentra, maar ook vanuit zijn of haar huis geholpen. Deze hulp is extra prettig voor kinderen met leerproblemen. Wilt u dat uw kind professionele steun krijgt, dan helpen de medewerkers van Trivers u graag.

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Zwarte Pieten Onderzoek

Organisatietalent en passie voor het ondersteunen van de core business

Kleuterwiskunde, kan dat wel, moet dat nou?