Vuurwerk bestellen voor kinderen: let bij het afsteken op de veiligheid

Vuurwerk bestellen voor kinderen kan eenvoudig en snel in een webwinkel. Let bij het afsteken wel goed op de veiligheid. Vuurwerk afsteken is voor iedereen leuk. Als volwassenen met zijn allen buiten vuurwerk af aan het steken zijn, willen kinderen vaak niet achterblijven. Het is dan wel zo leuk als zij ook deel uit kunnen maken van het feest en het afsteken van vuurwerk! Maar natuurlijk niet met het vuurwerk dat volwassenen gebruiken; dat zou niet veilig zijn. Daarom kun je speciaal vuurwerk voor kinderen bestellen in een webshop. Bijvoorbeeld een feestpakket met knalerwten, baby vuurpijtjes en sterretjes. Of bestel leuke pistol poppers, waar geen vuurwerk uitkomt, maar waar wel confetti met een knal verspreid wordt!

Vuurwerk dat het hele jaar door gebruikt mag worden online bestellen

Vuurwerk moet altijd op een verantwoorde manier worden gebruikt. Anders kan het gevaar opleveren. Het meeste vuurwerk mag je pas vanaf 29 december kopen. Dit vuurwerk mag je dan afsteken in de nacht van 31 december op 1 januari van 18.00 uur tot 02.00 uur. Maar er is ook vuurwerk dat je het hele jaar door mag afsteken. Dit is vuurwerk van het zogeheten Categorie 1. Dit zijn bijvoorbeeld sterretjes, knalerwten en crackling balls. Deze zijn van een erg laag gevaarniveau en veroorzaken geen overlast, waardoor je dit vuurwerk het hele jaar door in een gespecialiseerde webshop of winkel kunt bestellen. Dit vuurwerk is ook goed te gebruiken als kindervuurwerk, als de kinderen graag mee willen doen met het afsteken van vuurwerk.

Vuurwerk bestellen: knalvuurwerk of siervuurwerk?

Van siervuurwerk kan je het meest genieten als het donker is. Knalvuurwerk is ook uitstekend overdag te gebruiken. Je kunt gemakkelijk vuurwerk bestellen in een webshop. Zo sta je niet in een drukke winkel je vuurwerk uit te zoeken, en weet je zeker dat je jouw favoriete vuurwerk in huis kunt halen! Maar, welk vuurwerk ga je kiezen? Hou je van knalvuurwerk, of kies je toch voor siervuurwerk? Knalvuurwerk geeft het echte geluid van Oud en Nieuw, en is natuurlijk erg stoer. Of ga voor de fonteinen op de grond, die een groot spektakel aan kleur en lichteffecten geven. De keuze is volledig aan jou!

Voor meer info :