Builds
Toerisme

Partybus huren vergelijken

Partybus huren vergelijken?

U wilt een Partybus huren voor een vrijgezellenfeest, party, of evenement? Dan is het zeker aan te raden om bij meerdere bedrijven een offerte aan te vragen. Omdat de prijzen van bedrijven vaak erg uit een kunnen lopen, kunt u door middel van een vergelijkingssite makkelijk de tarieven en service van touringcar bedrijven met elkaar vergelijken. Plan uw busreis dus altijd goed vooruit!

Waar moet u op letten bij het kiezen van een Partybus bedrijf?

–       wat is de leeftijd van de partybus

–       is er een wc aanwezig (handig bij lange reizen)

Wat zijn kenmerken van partybussen?

–       Disco sfeer verlichting

–       Gekoelde dranken

–       Rookmachine

–       Karaoke set

–       Goede geluidsinstallatie

–       Gezellige zitjes

Hier de ervaring van een van onze klanten die een partybus heeft gehuurd via www.huur-een-limousine.nl.

Super! We zouden met het bedrijf een teambuilding dag houden om we wat meer tot elkaar te komen. Door de drukte stres en huidige economische crisis hebben we steeds minder gezelligheid onder elkaar. De grote baas vond het dus belangrijk dat we even een dagje met elkaar op pad zouden gaan. Een van mn collega’s was voorheen al een keer met een vrijgezelle dag met een grote groep naar Amsterdam gegaan en daar allemaal leuke activiteiten gaan doen. Het leek ons ook een leuk idee om wat actiefs te gaan doen. Maar hoe zouden we daar heen gaan? Veel van onze collega’s houden toch wel van een lekker drankje en met de auto zou dan te riskant zijn. We moesten dus een bus hebben of iets dergelijks. Op internet waren we gaan zoeken naar de mogelijkheden en we kwamen de website huur-een-limousine.nl tegen. We konden daar een meerdere limousine, touringcar op partybussen huren. Althans op de website kon je meerdere offertes aanvragen bij een van de boven staande bedrijven en op deze manier makkelijk de prijzen van de aanbieders naast elkaar leggen.

Wat voor vervoer?

We hadden met de collega’s onder elkaar voor de baas een limousine geregeld om hem te bedanken voor de leuke dag die hij samen met ons wilde hebben. Voor al het personeel hadden we de keuze gelegd op een partybus. Dit was echt geweldig gave muziek lekker drankje en een gezellige chauffeur. Echt een aanrader voor iedereen die met een grote groep gezellig op pad gaat!

Huur-een-limousine.nl is ook op facebook waar je leuke acties kan vinden door mee te doen met like advertenties!

Wat zijn de kenmerken van een Partybus?

–       Leuke sfeer

–       Leuke zitjes in de bus

–       Gezellige chauffeur

–       Gekoelde dranken

–       Discoverlichting

–       Leuk opgestelde zitjes

–       Rookmachine

–       Karaoke set

 

(deze punten kunnen uiteraard verschillen per partybus)

 

Prijzen winnen bij huur-een-limousine.nl

Als u uw ervaring met huur-een-limousine.nl en het gekozen bedrijf met ons wilt delen maakt u elke maand kans om het totale bedrag van de rit terug te winnen.

Facebook actie.

Omdat huur-een-limousine.nl ook op facebook actief is vinden we het leuk als de communie rondom onze facebook pagina steeds groter wordt.

Omdat te doen hebben we hier ook regelmatig een actie op die u kunt delen met uw vrienden en onze website huur-een-limousine.nl te liken. Uit alle likers wordt een keuze gemaakt en kan verschillende prijzen winnen.

De prijzen van onze acties zijn erg uiteen lopend prijzen die we de komende maanden gaan verloten bestaan onder andere uit:

–       Ipad

–       Weekendje weg

–       Busreis terug winnen

–       Dagje sauna

–       Vvv bon

–       Smartphone

 

En nog vele andere prijzen. Liken dus!

 

Review uw ervaring aan Huur-een-limousine.nl

Omdat wij de service van ons platform erg belangrijk vinden zodat we u het best van dienst kunnen zijn. Willen we graag uw ervaring weten zodat wij eventuele ontevredenheden kunnen aanpakken en u in de toekomst met tevredenheid onze service gebruikt.

U kunt denken aan:

–       Snelheid.

–       Overzicht van de mail.

–       Keuze uit bedrijven.

–       Ervaring met een bedrijf.

–       Worden afspraken nagekomen.

–       Geen rare kosten achter af.

–       Zien de bussen er netjes uit.

 

Voor meer info : http://www.huur-een-limousine.nl/partybus-huren