Builds
Image default
Tuin en buitenleven

Een tuinhuis met overkapping in elke gewenste stijl

Een tuinhuis met een overkapping of veranda moet bij uw woning en tuin passen. Er zijn veel soorten tuinhuizen waaruit u kunt kiezen. Zit er geen stijl bij die bij u past? Dan is maatwerk nog een optie. Een tuinhuis laten uitvoeren met een veranda combineert het praktische met extra leefruimte. Onder de overkapping kunt u ontspannen, terwijl het tuinhuis gebruikt kan worden voor de opslag van uw spullen.

Welke stijlen kunt u kiezen?

Dat zijn er enorm veel. Vrijwel elke denkbare stijl is mogelijk voor uw tuinhuis. U kunt kiezen voor een landelijke en nostalgische uitstraling, maar ook voor een moderne. Van der Heijden Buitenleven geeft u ook de mogelijkheid om zelf een ontwerp te maken in samenwerking met hun ontwerpers. Dit biedt u de mogelijkheid om een tuinhuis helemaal naar wens te maken met een overkapping of veranda. Ook bij dit bedrijf is maatwerk mogelijk.

Maak gebruik van verschillende opties

Doordat ze maatwerk bieden, kunt u kiezen uit extra opties. Ze bieden drie uitvoeringen aan:

  • Basic
  • De Luxe
  • Excellent

Deze hebben natuurlijk verschillende prijsklassen, materiaalgebruik en afwerkingsniveaus. De Basic collectie wordt gemaakt van douglas hout, terwijl de Excellent uitvoering eikenhout heeft. Als u ook in de ‘donkere maanden’ gebruik wilt maken van het tuinhuis met overkapping, dan is het goed om de overkapping te voorzien van verlichting. Andere opties zijn glazen schuifwanden, lichtkoepels en een complete lichtstraat. U kunt ook kiezen voor verschillende houtsoorten. Wilt u liever douglas hout, geïmpregneerd vuren of toch Western Red Cedar? Laat u wel even informeren over de voor- en/of nadelen van elke houtsoort.

Uw tuinhuis snel en efficiënt geplaatst

Om te voorkomen dat uw tuin een bouwplaats wordt, werkt dit bedrijf met een prefab tuinhuis met overkapping of veranda. Zo plaatsen ze hun tuinhuizen snel en efficiënt. Een tuinhuis biedt voegt twee voordelen samen: opbergen van uw spullen en extra leefruimte. Weet u niet welke stijl het beste is voor uw situatie? Dat is begrijpelijk door de ruime keuze. Spreek dan gewoon met een adviseur over wat u graag wilt.

Gerelateerde artikelen

Een veelzijdige dienstverlening door de hovenier in de buurt van Roosendaal

Verzorg uw bomen optimaal met behulp van de hovenier dicht bij Roosendaal