Nieuwe schuttingdelen nodig? Zweeds rabat Douglas hout biedt u veel mogelijkheden

Het opbouwen van een schutting bestaat uit het verankeren van palen in de grond, waarna u hier schuttingdelen van eikenhout of Douglas hout tussen plaatst. Dit kunt u terug zien door het PEFC-keurmerk wat deze houtsoort met zich meedraagt. De volledige naam van PEFC staat voor Programme for the Endorsement, dit is een internationale instantie die onafhankelijk is en duurzaam bosbeheer bevordert. Ook Zweeds rabat douglas hout draagt dit specifieke keurmerk met zich mee. Dus wilt u bijvoorbeeld duurzaam douglas hout gebruiken voor uw carport? Dan kunt u kiezen voor douglas balken. Dan weet u dat u milieuvriendelijk bezig bent!

Douglas balken vinden hun oorsprong bij de douglasspar

Wanneer u Zweeds rabat Douglas hout wilt gebruiken voor het bouwen van uw schutting of carport, doe dit dan met gecertificeerd Zweeds rabat Douglas hout. Zo draagt u bij aan de bescherming van het milieu. Douglas balken en dus ook het hout ervoor vindt zijn oorsprong bij de douglasspar. Dit is een naaldsoort die voornamelijk groeit in de bovenste regionen van Noord- en West-Europa. Ook worden deze sparren tegenwoordig in Nederland gekweekt. De Nederlandse Staatsbosbeheer doet dan ook zeer hun best om deze boom zijn groei te laten vinden binnen de Nederlandse bossen. Zodoende kan uw carport van douglas hout gewoon uit Nederland komen. Verder kunt u ook gebruik maken van Zweeds rabat douglas, dit is ook een zeer sterke variant en is zeer goed toepasbaar als buitenmateriaal.

Het maken van een carport met douglas balken

Zit uw auto steeds onder de viezigheid omdat deze onder een boom geparkeerd staat? En wilt u daarom een carport bouwen? Kies dan voor duurzaam hout van de Douglas spar. Dit geeft een duurzame en rustiek karakter aan uw woning, dit vooral ten opzichte van stenen materialen. Maar wat is nu precies de reden dat deze houtsoort meer in opkomst is binnen de Nederlandse markt? Nou dat is eigen heel simpel, douglas balken zijn stevig, sterk en stabiel. Zo kan deze houtsoort kan ideaal gebruikt worden voor bijvoorbeeld het gebruik van schuttingdelen. Naast de stevigheid is het karakter dat deze houtsoort met zich meebrengt van grote toegevoegde waarde voor de Nederlandse consument. Dit geldt ook voor Zweeds rabat douglas hout.

Voor meer info :