Builds
Vakantie

Visum Turkije

Goed voorbereid op reis naar Turkije
Op vakantie naar Turkije? Dan moet u een aantal dingen weten. Turkije is een zeer populair vakantieland en trekt jaarlijks rond de 16 miljoen toeristen, waaronder Belgen en Nederlanders.
Populaire badplaatsen zijn onder andere; Bodrum, Antalya, Alanya, Marmaris en nog veel meer.
Merendeels van de mensen boeken lekker makkelijk een all-inclusive vakantie. Alles zit dan in de prijs, vlucht, verblijf, eten en vervoer van en naar het vliegveld.

Eenmaal aangekomen op het vliegveld
Wanneer u in Turkije bent aangekomen moet u door de paspoortcontrole. Uiteraard de controle zegt het al; paspoort. U dient dus uw paspoort of ID-kaart bij de hand te houden. Belgen en Nederlanders hebben helaas meer nodig dan een paspoort of ID-kaart, namelijk een visum. Het visum is verplicht, zonder het visum komt u het land niet binnen.

Voor € 25 kunt u het visum voor Turkije op het vliegveld kopen. U moet echter wel rekening houden met een lange wachtrij. Na aankoop van het visum Turkije, krijgt u een sticker in uw paspoort mede als een stempel bij aankomst en vertrek. U kunt vervolgens doorlopen naar de paspoortcontrole.

Turkije visum online aanvragen
Voor mensen die niet in de rij willen staan, goedkoper uit willen zijn en voorbereid op reis willen gaan, kunnen het visum Turkije beter online aanvragen. Het e-visum Turkije is snel en gemakkelijk aan te vragen voor $ 20 wanneer u over een Creditcard beschikt en € 24,95 als u met Mister Cash of iDeal wilt betalen. Het aanvragen van het Turkije visum is binnen 5 minuten geregeld en u ontvangt het visum via de mail en indien u wilt, via de post.

Voor meer info : https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen

Gerelateerde artikelen

Grote vakantiehuizen in Nederland, België en 34 andere landen!

Het mooiste hotel ter wereld

Ontdek de Teufelsberg tijdens je citytrip Berlijn