Welk product gebruikt u om uw cv radiator lek te dichten?

Is er in uw woning sprake van een lekkage aan uw cv radiator? Het liefste wilt u dit lek zo snel als mogelijk is dichten. Gaat het om een kleine lekkage en is er minder dan 10 liter per dag aan waterverlies? Kies dan voor Repa-Therm, dat geschikt is voor staal, ijzer, koper en kunststof. Hiermee heeft u een duurzame en permanente dichting, die drukbestendig is tot 10 bar en tot een temperatuur tot wel 1200 °C. Alle producten van Leakfix zijn niet-giftig en beschadigen uw gereedschap niet. Ook is het product eenvoudig te gebruiken. In 10 simpele stappen bent u van de lekkage in uw CV of radiator af, zodat u uw verwarming weer veilig kunt aanzetten!

CV of radiator niet lek, maar uw gasleiding wel? Eenvoudig dichten met een snelle oplossing

In het geval er bij u een gaslek is geconstateerd, is het belangrijk dat u snel gaat handelen. Door dit te doen voorkomt u dat er gevaarlijke situaties zullen ontstaan. Gelukkig is Novap2000/Polyfill van Leakfix een duurzame en snelle oplossing. Demontage van de gasleidingen is niet nodig. Het product baant zich een weg door uw gasleiding en vormt bij het lek een zeer goed hechtende, elastische en rubberachtige film. Het product kan een hoge druk aan en wordt bij druk dunner, zodat de hechting verbetert. Zo heeft u een veilige en snelle oplossing voor een gaslek, zonder hak- en breekwerk. Ook droogt het product snel, zodat u de gasvoorziening snel weer kunt herstellen. Het product is ook nog eens niet brandbaar en onschadelijk voor het milieu. Zo heeft u een eenvoudige oplossing voor wanneer uw CV, radiator of gasleiding een lek heeft dat u moet dichten.

CV of radiator flink lek? Eenvoudig dichten met een simpele oplossing

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt ook voor uw cv of radiator. Is er bij u in huis iets aan de hand waardoor er een groot lek is ontstaan en wilt u dit zo snel mogelijk dichten? Voor waterverlies tot 200 liter per dag is er Repa-R200, of voor waterverlies tot 500 liter per dag Repa-R500. Dit product dicht grote lekken en is toepasbaar voor staal, ijzer, koper en kunststof. Dit product zoekt de lekken op en zorgt voor een harde afdichting van buitenaf. Het zorgt op een eenvoudige manier voor een duurzame en permanente dichting en is hittebestendig tot wel 1200°C. Ook kan dit product een flinke druk van wel 10 bar aan. Om de producten van Leakfix nog eenvoudiger te gebruiken, kunnen deze in de waterleiding worden gepompt met de Repa-Handpomp, waarmee u het product eenvoudig met kracht rondpompt.