Builds
Winkelen

Draag zilveren sieraden voor de perfecte look

Het is op het moment helemaal hip om verschillende soorten zilveren sieraden tegelijk te dragen. Vrouwen worden aantrekkelijker gevonden als ze meerdere sieraden dragen en hiermee een trendy look creëren. Maar er zijn ook vrouwen die sterk overdrijven en meer lijken op een zilveren sieraden winkel. Het advies is om een beperkt aantal sieraden per keer te dragen zodat het er netjes en elegant uitziet.

Kijk naar je fysieke verschijning

Het is waar dat de zilveren sieraden die je draagt bij je outfit moeten passen. Maar kijk ook eens naar je fysieke verschijning, want niet elk sieraad past bij ieder postuur. Als een kleine vrouw en erg lange ketting draagt lijkt ze nog kleiner. Deze regels zijn natuurlijk niet rigide, maar kijk voor het beste resultaat goed welke zilveren sieraden mooi bij je passen.

Misschien had je het niet verwacht, maar ook de lengte van je haar kan invloed hebben op de keuze van je zilveren sieraden. Zo staat een kort koppie prachtig met lange zilveren oorhangers en iemand met lang haar met zilveren oorknopjes. Al is uiteraard wat je zelf mooi vindt het aller belangrijkste.

Niet alles hoeft perfect bij elkaar te passen

Sommige vrouwen zijn zo perfect gestyled, dat alle sieraden en kleding volledig op elkaar zijn afgestemd. Van kop tot teen dragen deze vrouwen alles in dezelfde kleur. Het lijkt misschien perfect, maar is het eigenlijk niet eentonig? Alle kleding, sieraden en accessoires in dezelfde kleur laat iemand er mondain uitzien. Maar wil je een stijlvolle look creëren dan moet je experimenteren met kleuren. Probeer sieraden en kleding te dragen in contrasterende kleuren, dan hoor je er op dit moment helemaal bij.

Voor meer info : https://www.wereldsejuwelen.nl