Builds
Winkelen

Opladen zonder stroom in de buurt

Tegenwoordig is het heel normaal dat we de hele dag online te vinden zijn. Er wordt verwacht dat je ieder moment van de dag kunt reageren op Whatsapp, Facebook en Twitter. Gelukkig gaan de technologische ontwikkelingen snel en hoef je, om aan deze maatschappelijke eis te voldoen, niet de hele dag achter de computer te zitten. Je kunt gaan en staan waar je wilt en neemt jouw telefoon gewoon mee waarop je via alle kanalen te bereiken bent. Maar aan het eind van de dag toont de display het einde van jouw accu. En dat terwijl nog lang geen zicht hebt op een stopcontact. Powerbank is de oplossing.

Hoe kun je jouw apparaten opladen zonder stopcontact

Een Powerbank is een batterij die je vooraf voorziet van stroom om later je smartphone, fotocamera tablet, navigatiesysteem, videocamera of spelcomputer op te kunnen laden. Het opladen van een Powerbank, ook wel mobiele oplader genoemd, gaat via een USB-kabel.  Je kunt de Powerbank dus voorzien van stroom door hem aan je laptop of computer te koppelen.

Prijzen

Na het lezen van deze korte uitleg ben je tot de conclusie gekomen dat de Powerbank voor jou gemaakt is. Echter is de prangende vraag hoeveel dubbeltjes je moet omdraaien om een mobiele oplader aan te kunnen schaffen. Helaas kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven op deze vraag. Het verschilt sterk per verkoper. Een bekend Nederlands spreekwoord zegt: goedkoop is duurkoop, dat is in het geval van de Powerbank zeker zo. De prijs is namelijk heel erg afhankelijk van de kwaliteit.

De powerbank of mobiele oplader is een uitkomst voor mensen die veel onderweg zijn en weinig in de buurt van een stopcontact, maar het advies is om bij de aanschaf niet meteen voor de goedkoopste te kiezen.

 

Voor meer info : http://www.cubearray.com/koop-nog-geen-powerbank-voordat-je-dit-leest