Bel-etage te koop in Bredene: jouw toekomst aan zee!

Misschien ben je al enkele keren in Bredene geweest? Dan heb je ongetwijfeld genoten van haar bruisend karakter! Bredene heeft heel wat troeven achter de hand, dus wil je hier voortaan continu van kunnen genieten? Dan biedt Kop van Sas je hier enkele prachtige bel-etage woningen te koop! Lees alvast verder voor een voorsmaakje van ons aanbod.

 

 

Bel-etage te koop in Bredene met topligging

Kop van Sas heeft je met haar bel-etages te koop in Bredene heel wat gemak te bieden. Rust en ruimte vormen er immers de twee hoofdelementen met een prachtige centrale topligging, die je nergens anders vindt. Is één van onze bel-etagewoningen binnenkort van jou? Dan kan je genieten van:

  • Alle nodige faciliteiten op fiets- en wandelafstand, zowel scholen als werkgelegenheden
  • Een zeven-minuten-wandeltocht tot aan de Bredense duinen om zeegevoel snel te kunnen opsnuiven
  • Een snelle toegang tot de Spuikom, hemel op aarde voor alle watersporters en gedreven zwemmers
  • Gezellige buurtwinkels in de buurt of een all-in-one shopping center voor al je aankopen
  • Fileloze ochtenden en avonden met slechts enkele minuten rijden van alle uitvalswegen naar het binnenland of dankzij kusttram en diverse bushaltes

 

Bel-etage te koop in Bredene, dé trekpleister van de Belgische kust

Ben je op zoek naar een nieuwe woning aan de kust? Dan is Bredene zeker het overwegen waard. Bredene bloeit langzaam maar zeker uit tot één van de meest aantrekkelijke badplaatsen aan onze kust en dat is niet zo onlogisch. Je kan er ontspannen tussen de waaiende duinen, zwemmen op deinende golven, winkelen in originele boetieks, wandelen op gezellige promenades en kuieren langs de waterlijn.

Alsof dat nog niet genoeg is, valt er in Bredene altijd wel iets te beleven. Een snelle blik op haar evenementenkalender is genoeg om te zien dat je je nooit zal vervelen. Volksfeesten, sportevents, markten, muziekfestivals en nog veel meer: je agenda zal voortaan netjes gevuld zijn! Redenen genoeg dus om je te laten rondleiden door Kop van Sas in haar bel-etages woningen!

 

Bel-etage woning te koop in Bredene: wij maken u wegwijs!

Kop van Sas biedt je een grote waaier van bel-etage woningen in Bredene voor ieders budget. Voor verdere toelichting kan je ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32 (59) 44 10 44, via het e-mailadres info@betaalbaarwonenaanzee.be of via onze site.  Onze medewerkers doen hun uiterste best om je zo snel mogelijk verder te helpen.

Kop van Sas heeft diverse bel-etages te koop in Bredene. Wil je ze eens van dichterbij bekijken? Dat kan! Wij maken graag een afspraak om u persoonlijk rond te leiden en om u van de nodige informatie te voorzien. Tot snel!

Voor meer info : http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/troeven/wonen-in-bruisend-bredene/