Builds
Woning en Tuin

Deurmat

Er zijn nieuwe soorten deurmatten in de ontwikkeling, dat beter een grote loopverkeer aankunnen. Vooral bedrijven en winkels hebben last van vuil en modder, dat door schoenen mee naar binnen word getrokken.

 

Grote loopverkeer

 

Winkels en bedrijven hebben veel last van vuil dat mee naar binnen word getrokken, waardoor ze te maken krijgen met hoge schoonmaakkosten. De standaard deurmatten dat nu gebruikt worden, kunnen niet zo goed de loopverkeer. De grote bedrijven en winkels hebben de zogenaamde schoon loop gedeeltes, met deurmatten zodat het vuil word tegengehouden. De kleine bedrijven en winkels hebben de ruimte niet voor deze gedeeltes en hebben dus een veel effectievere deurmat nodig, daarom zijn er dan ook nieuwe soorten deurmatten in de ontwikkeling.

 

Rubbermat

 

De rubbermat is nu nog vooral de deurmat, dat vaak gebruikt word bij veel winkels en bedrijven. Hoe goed een rubbermat werkt is afhankelijk van de kwaliteit en of het volledig van rubber is. Vaak is het maar gedeeltelijk van rubber, om zo de productiekosten omlaag te halen. De deurmat dat volledig van rubber is gemaakt, is dan ook veel duurder. Een goedkoper optie is dan ook welkom, vooral voor de kleine winkels. De nieuwe deurmatten zullen vooral uit schoonloopmatten bestaan, dat goed vocht en vuil kunnen tegenhouden.

Voor meer info : http://www.deurmatshop.nl/