Hardhouten vloer, beter voor het milieu dan u wellicht dacht

Veel mensen denken bij een hardhouten vloer aan tropisch hardhout, niet bepaald het meest duurzame hout. Bij Chapel Parket wordt een hardhouten vloer in verschillende stijlen van heel andere houtsoorten uit duurzaam beheerde bossen vervaardigd. Wat een hardhouten vloer precies duurzaam maakt? We leggen het u uit. Bij Origineel Chapel Parket richten ze zich erop om hout optimaal te benutten. Dit houdt in dat ze de best mogelijke hardhouten vloeren maken, en tegelijkertijd het milieu zo weinig mogelijk belasten met het productieproces. Ze werken dan ook alleen maar met hout dat afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de uitgangspunten van de FSC en PEFC. Gaat u ook voor een betere toekomst door te kiezen voor een duurzame hardhouten vloer?

Uw hardhouten vloer is van nature uniek

U weet dat ieder mens een unieke vingerafdruk heeft, er zijn er geen twee gelijk. Wist u ook dat dit het geval is bij hardhouten vloeren? Een vloer van hout, is namelijk van nature uniek. Dat komt door de verschillende nerven in het hout. Deze zijn keer op keer weer anders. Dat betekent dat niemand anders een vloer kan hebben die die er precies zo uitziet als die van u. En wilt u het allemaal nog wat specialer maken? Laat dan uw vloer op maat maken door Origineel Chapel Parket. Deze leverancier van hardhouten vloeren op maat voorziet u van een hardhouten vloer die helemaal voor u is gemaakt. Dat is pas een vloer met karakter.

Volledige hardhouten vloer geproduceerd in eigen beheer

In eigen beheer produceren is nog altijd een voordeel waar maar weinig tegenop kan? Waarom dit zo belangrijk is? Dat komt omdat veel bedrijven hun vloeren importeren uit het buitenland en alleen maar bij u leggen. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.

Voor meer info :