Builds
Woning en Tuin

Lentegevoel in je hangmat

In de landen van oorsprong van de hangmat kent men niet echt het lentegevoel. Daar kan men het gehele jaar door buiten in een hangmat liggen.

Echter in Nederland gaat het bij de eerste zonnestralen in de lente direct kriebelen. Heerlijk buiten uit de wind ,maar in het nog zwakke zonnetje, in de hangmat liggen.

Misschien is dit nog wel prettiger dan als je het hele jaar in de hangmat kunt liggen. Geluk is voor een deel toch gebaseerd op afwisseling.

 

In ieder geval kunt u bij ons snel (ook in de lente) zo’n prachtige hangmat aanschaffen. Wij zijn gespecialiseerd in Mexicaanse hangmatten (en dekens), maar verkopen ook unieke Braziliaanse hangmatten met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

Op onze site Hangmatten van Icolori vindt u niet alleen de Mexicaanse en Braziliaanse hangmatten,  mexicaanse dekens en standaards, maar ook veel informatie over hangmatten en hoe ze op te hangen.

Mexicaanse hangmatten zijn handgemaakt. Elke hangmat daarom qua kleur en patroon uniek. Wij maken  daarom van elke Mexicaanse hangmat een eigen foto. Dus koopt u een Mexicaanse hangmat bij ons dan weet u precies welke u krijgt. Wij zijn een (of misschien wel de enige verkoper) die elke Mexicaanse hangmat uitgehangen fotografeert.

 

Let wel op : de Mexicaanse hangmat is zeer comfortabel. Echter hij is enigzins kwetsbaar doordat hij gemaakt is van gevochten katoenen draad. Pas dan ook op met scherpe voorwerpen of voorwerpen waarachter de draden kunnen blijven hangen.

Bekijk ook onze andere sites : Mexikanische Hängematte , hamac , amaca

 

 

 

 

 

 

Voor meer info : http://www.icolori-hangmatten.nl

Gerelateerde artikelen

Pergo laminaat: klasse in alle soorten

Waarom is een greeploze keuken zo populair?

Hovenier offertes vergelijken