Builds
Woning en Tuin

Verhuisfirma in Brugge ingeschakeld

Via onze offerte vergelijkingswebsite, vindVerhuisfirma.be, vond Meneer Hermans een verhuisfirma in Brugge tegen een aantrekkelijke prijs. Hij liet ons in een vriendelijke bedank reactie weten:

Hartelijk bedankt voor de fijne offerte dienst die jullie aanbieden. Geheel gratis kreeg ik na het versturen van het aanvraag formulier op jullie website diezelfde dag nog meerdere offertes toegestuurd. De verschillende offertes kon ik na ontvangst eenvoudig met elkaar vergelijken en dat heeft me uiteindelijk behoorlijk in kosten laten besparen. Ook vond ik het fijn dat al de offertes die ik ontving van verhuisfirma’s afkomstig waren uit de regio. Hierdoor rekenden de verhuizers minder aan voorrijkosten.

De verhuis mannen wisten precies hoe ze het meest efficiënt de verhuiswagen in moesten richten met mijn meubels. Hiermee hebben hebben ze tijd en benzinekosten kunnen besparen. De verhuizing is dankzij de verhuisfirma erg soepel verlopen!

Hartelijke groeten,
B. Hermans, Brugge.

 

Wij bedanken meneer Hermans voor zijn vriendelijke berichtje. We zijn blij dat we hem hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste verhuisfirma en we wensen hem veel woonplezier in zijn nieuwe huis. Hopelijk kunnen we hem in de toekomst ook nog van dienst zijn bij het vinden van een vakman, wellicht in een ander vakgebied.

 

Ook gemakkelijk verhuisfirma offertes vergelijken?

Wanneer u geheel vrijblijvend het verhuisfirma offerte formulier invult op de website, dan kunt u diverse verhuisfirma offertes ontvangen. Op deze manier kunt u eenvoudig vergelijken en kiezen voor de verhuisfirma die het beste aansluit op uw prijs- en kwaliteitswensen.

 

Voor meer info : http://www.vindverhuisfirma.be/verhuisfirma-brugge/