Duurzame evenementenlocaties in Amsterdam

C-Bèta biedt naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Wij hebben een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Deze locatie is makkelijk te bereiken met het openbaarvervoer. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Onze flexibele werkplekken zijn de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Wij van C-Bèta bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit zorgen ervoor dat mensen net dat beetje extra inspiratie krijgen die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een bijzondere evenementenlocatie. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. 

Circulair en duurzame ruimte in Hoofddorp huren

C-Bèta ontvangt gaste die geïnspireerd wil raken door onze duurzame ruimtes. Wilt u gebruiken maken van de catering? Wij kunnen hier aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.

Wil je een werkplekken of plek voor een evenement? Bij Cibs heeft u diverse mogelijkheden. Wij hebben  werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : https://c-beta.nl/