Builds
Image default
Aanbiedingen

Dit is de tip om de nieuwe auto het langst mooi te houden

Yes! Je hebt een nieuwe auto! Wanneer je net een nieuwe auto hebt, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat de auto zo lang mogelijk mooi en nieuw blijft. Maar hoe kun je er nou echt zeker van zijn dat de auto zijn waarde behoudt? Wil je er 100% zeker van zijn dat de auto goed wordt beschermd? Dan is het misschien een ideetje om een carport aan te schaffen! In dit artikel lees je alles over de carport.

Wat is een carport eigenlijk?

Een carport heeft eigenlijk bijna dezelfde functie als een garage, het verschil is dat de carport niet volledig afgesloten is, het is eigenlijk meer een soort van overkapping voor de auto die u aan huis kunt plaatsen. Doordat de carport een open structuur heeft, denken veel mensen vaak dat de carport daardoor minder bescherming biedt, maar dat is echt een misvatting. Integendeel, heeft onderzoek juist aangetoond dat een carport juist meer bescherming te bieden heeft. Dat komt omdat je met een carport de kans op roest vermindert!

De voordelen van een carport

De carport heeft u auto dus veel bescherming te bieden. Vaak onderschatten mensen de impact die verschillende weersomstandigheden kunnen hebben op de auto. Denk regen of sneeuw, maar ook vallende takken, bladeren, dakpannen en ander materiaal tijdens een storm, deze factoren kunnen de auto enorm beschadigen! Daarnaast als de auto buiten staat geparkeerd wordt hij ook eerder blootgesteld aan bijvoorbeeld vandalisme of diefstal. Met carports  biedt je jouw auto  dus optimale bescherming. Nog een voordeel is dat de carport zeer gemakkelijk in gebruik is! Doordat hij open is kun je er zeer gemakkelijk in een uit rijden. In tegenstelling tot garages, waar vaak over wordt geklaagd omdat het erg lastig kan zijn om de auto in een krappe garage te parkeren.

Multifunctioneel!

Een carport is niet alleen handig voor de auto. Je kunt er nog veel meer onder plaatsen, denk aan fietsen, grasmaaier, tuingereedschap etc. De carport is dus zeer multifunctioneel.  Daarnaast is het ook super handig wanneer u elektrisch rijdt om direct een laadpaal aan te schaffen en deze onder de carport te plaatsen.

Kortom, een carport is de oplossing om u auto mooi te houden!

 

Voor meer info :