Builds
Image default
Aanbiedingen

Een topinterieur van A tot Z

Een topinterieur van A tot Z

Is jouw interieur toe aan een volledige opfrisbeurt, of heb je nood aan wat verandering in huis? Succes, want dan sta je mogelijks voor een van de grootste uitdagingen van de komende jaren. Want als je dacht dat een switch in look and feel weinig werk met zich meebrengt, heb je het goed mis. Bezint eer ge begint, en bedenk vooraf welke stijl je wil doortrekken doorheen de ruimtes. En dat beperkt zich niet tot de kleur van het behang of de planten die je op de kasten plaatst. Er komt meer bij kijken…

 

Muurbekleding in lijn met de vloeren

Heb je er al bij stilgestaan dat een mismatch tussen vloeren en muur voor een complete flop kan zorgen? Het is daarom belangrijk dat de muur- en vloerbekleding goed bij elkaar passen. Kies je bijvoorbeeld voor een donkere, eiken vloer? Dan combineer je best met een lichte muur. Op die manier creëer je een aangenaam contrast en oogt de ruimte meteen wat groter. Bovendien kan je de kamer opfleuren met een charmant tapijt. Kies hiervoor het materiaal dat past bij jouw stijl, en ga voor een kleur dat in lijn ligt met de rest van het interieur. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een mat uit wol, polyester of katoen. Elk materiaal heeft zijn eigen charmes, en straalt een unieke sfeer uit. Aan jou om te bepalen voor welke sfeer je wil gaan. 

 

Ga voor stijlvolle privacy

Niets is zo vervelend als pottenkijkers die van buiten zo naar binnen kunnen kijken. Voorzie je ramen daarom met charmante raambekleding. Bedenk vooraf waar jouw voorkeur naartoe gaat, want de bekleding van jouw ramen is misschien wel de belangrijkste stijlmaker in jouw interieur. De keuzes lijken tegenwoordig dan ook eindeloos: van paneelgordijnen en rolgordijnen, tot voiles of jaloezieën, en nog veel meer. Logisch dat je niet weet waar te beginnen. Interieurboekjes, Pinterest of andere online bronnen brengen tegenwoordig heel wat inspiratie over de nieuwste trends.

 

Ontdek het in levende lijve

Waarschijnlijk heb je al ontelbaar veel moodboards gemaakt op Pinterest, en kijk je geregeld in interieurmagazines om leuke inspiratie op te doen. Toch is een boekje of scherm niet hetzelfde als in het echt. Bezoek daarom eens een toonzaal van een kwalitatieve interieurwinkel. In de winkels van The Deco Factory kan je vrijblijvend binnen springen, en ontdek alle mogelijkheden voor jouw interieur. Alles wordt bovendien door hen vervaardigd in hun eigen atelier. Ga er zeker eens langs, en ontdek hoe alles in zijn werk gaat. Niets is zo charmant als weten waar jouw decoratie vandaan komt, toch? Bovendien geven de interieurexperts van The Deco Factory je met veel plezier het nodige interieuradvies. Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog jouw interieur in handen!

http://www.thedecofactory.be