Builds
Image default
Aanbiedingen

Waarop moet u letten bij het kiezen van een specialist met een Robomow-service?

Als u de specialist met de beste Robomow-service wilt kiezen, dan leest u het juiste artikel. Wij gaan u immers vertellen met welk bedrijf u het beste in zee kunt gaan. U moet kiezen voor een specialist met jarenlange ervaring, die u voor honderd procent kunt vertrouwen. De Belgische topper Alrobo is zo een specialist. Het bedrijf heeft niet alleen het ruimste aanbod robotmaaiers, maar biedt ook een dienst na verkoop van de bovenste plank. Dankzij hun sterke Robomow-service zit u nooit lang met een probleem.

Ontdek de moderne technologie

Wat robotmaaiers tegenwoordig allemaal kunnen, is ongelooflijk. Dankzij de uitstekende Robomow-service van Alrobo zijn de apparaten gekoppeld aan een zeer handige app. Met die innovatieve app bedient u alle functies van het apparaat. Hiermee stelt u bijvoorbeeld moeiteloos de optimale maaitijden in. Zelfs een volledig weekschema instellen, is mogelijk. Daarnaast is er een volledige koppeling met Alexa mogelijk via Bluetooth. Zelfs vanuit je comfortabele stoel kun je de grasmaaier activeren.

Bescherm de egels in uw tuin

Robotmaaiers vormen helaas vaak een gevaar voor egels. Ook al heeft u de beste specialist gekozen met de beste Robomow-service, het kan geen kwaad om even volgende tips te lezen. Laten we beginnen met een logische oplossing. Egels zijn nachtdieren die overdag dus zelden rondlopen. Een eenvoudige manier om de grasmaaier dus weg te houden van de egels is om die ’s nachts niet te laten rijden. Dat kunt u eenvoudig instellen dankzij de innovatie app van de maaier.  Bij het aanschaffen van uw robotmaaier kunt u ook nagaan of hij is voorzien van een botssensor. Een dergelijke sensor kan de egel detecteren waardoor de robotmaaier zijn traject zal bijstellen. Een systeem met een lage rand is eveneens een aanrader. De messen van de maaier kunnen dan alleen nog het gras raken dat zich onder het apparaat bevindt.

https://www.alrobo.be/