Builds
Image default
Beauty en verzorging

Deze podologiepraktijk in de omgeving van Brugge is je graag van dienst

Je gebruikt je voeten elke dag, dus wanneer je hier pijn aan voelt, merk je dit meteen. Om pijn aan je voeten te voorkomen of te verhelpen, kan je het beste een afspraak maken bij een podoloog. Woon je in de buurt van Brugge en ben je op zoek naar een ervaren podologiepraktijk? Dan kun je gerust terecht bij de praktijk van podologe Margaux Verstraete. Een podoloog kan je bovendien ook uitsteken van dienst zijn wanneer je last hebt van reuma, diabetes mellitus en andere chronische ziekten die invloed hebben op je voeten. Deze podologe werkt met cliënten van alle leeftijden; zowel kinderen als volwassenen. Ook sporters kunnen hier gerust langsgaan om hun voeten in topvorm te houden!

Deze podologe maakt voor jou een individueel behandelplan

Om te achterhalen wat de oorzaak is van jouw pijnlijke voeten, zal deze podologe eerst een uitgebreid onderzoek uitvoeren. Dit gebeurt bij deze podologiepraktijk in de omgeving van Brugge aan de hand van een ganganalyse, waarbij een high-speed camera en een loopband gebruikt worden. Wanneer de oorzaak gevonden is, wordt er een behandelplan op maat voor jou opgesteld. Hierbij kan er bijvoorbeeld gespecialiseerde voetzorg voorgesteld worden. Daarnaast kan je hier terecht voor professionele zooltherapie. Dit kan bij podologe Margaux Verstraete bijvoorbeeld aan de hand van prettige steunzolen. Wat je ook nodig hebt om weer prettig te kunnen lopen zonder pijn, deze podologe vindt graag de juiste behandeling voor jou.

Informeer naar de verschillende behandelingen van deze podologe

Ben je op zoek naar een prettige podologiepraktijk in de buurt van Brugge? Maak dan gerust een keer een afspraak bij deze praktijk. Je kunt hier terecht voor uiteenlopende behandelingen zodat je altijd pijnvrij kunt lopen. Heb je vragen over de verschillende behandelingen die bij deze praktijk aangeboden worden? Contacteer deze podologe gerust voor meer informatie over haar behandelingen en ontdek hoe ze jou van dienst kan zijn.