Builds
Image default
Beauty en verzorging

Een specialist in de plastische chirurgie in Antwerpen

Als u op zoek bent naar specialisten in de plastische chirurgie of een plastisch chirurg in Antwerpen, bijvoorbeeld om uw borsten te laten vergroten of voor een andere chirurgische ingreep, kunnen wij u Clinic 12b warm aanraden! Zij kunnen heel wat expertise, ervaring en kennis voor de dag leggen als het gaat om plastische chirurgie. Bij hen kan u terecht voor esthetische én reconstructieve chirurgie. U kan er uw borsten laten vergroten en ook een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Wat het ook is: u bent vast en zeker in goede handen dankzij de ervaring en expertise van deze plastisch chirurg uit Antwerpen, waar u in een vertrouwelijke sfeer behandelt wordt.

Laat uw borsten zorgvuldig vergroten

Met grote zorg en aandacht voor detail: dat is hoe u bij deze specialisten behandelt wordt. U krijgt veel informatie vooraf, tijdens uw persoonlijke begeleiding die heel uitgebreid is. Als u ervoor kiest om uw borsten te laten vergroten bij deze specialisten, kunnen we u verzekeren: u bent in goede handen. De prothese die ze achter uw borstspier aanbrengen zorgt er niet enkel voor dat uw borstvolume vergroot wordt: ze zijn ook van uitstekende kwaliteit. Met een snede worden ze ingebracht en de plaats waar die snede gebeurt, kiest u zelf: dit kan onder de oksel, maar ook onder de borst of aan de tepel. Ook voor andere procedures kan u trouwens bij deze specialisten terecht. Wat het ook is: ze behandelen u zeer goed.

Kiezen voor deze chirurgen is een verstandige keuze

Voor een borstvergroting waarbij u op voorhand goed geïnformeerd wordt, goed behandeld wordt en ook veel nazorg krijgt, zit u hier goed. Maal dus een afspraak bij de beste plastisch chirurg uit Antwerpen om uw borsten te laten vergroten en sta er binnen. We garanderen u dat u er geen spijt van zult krijgen.