Builds
Image default
Beauty en verzorging

Sjaaltjes zijn de nieuwe mode in een pruikenwinkel in Alken

Heeft u recent uw mooie haardos verloren door chemo of bestralingen en is een pruik te duur? Schakel dan over naar sjaaltjes. Het is een creatieve oplossing om uw kale hoofd in te wikkelen. Zo geeft het de nodige bescherming tegen koude of regen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken voor starende blikken. Sjaaltjes zijn enorm in de mode en u kan op een modieuze manier de deur uit. Ze zijn verkrijgbaar in de pruikenwinkel ‘Hairstudio Luc’ in Alken.

Loop modieus rond met een sjaaltje rond uw hoofd

Sjaaltjes zijn een handige en goedkope manier om uw hoofd te beschermen. Ze bieden een mensen met geen haar de kans om zonder zorgen buiten te komen. Bij pruikenwinkel ‘Hairstudio Luc’ in Alken heeft u keuze uit een ruim assortiment aan sjaaltjes voor uw hoofd. In alle vormen, maten en kleuren. Keuze genoeg! De sjaaltjes zijn steeds op voorraad en zijn de dag na de bestelling leverbaar. De mode verandert continue en deze keer zijn sjaaltjes de nieuwste trend. Zowel in de zomer als de winter kan u stijlvol met een sjaaltje rondlopen. In de zomer is het een handige en trendy manier om uw hoofd te beschermen tegen een zonnesteek of een verbrande haarlijn. In de winter biedt het dan weer warmte tegen de kille temperaturen.

Koop nu uw sjaaltje

Ga langs bij pruikenwinkel ‘Hairstudio Luc’ in Alken en neem een keuze uit hun divers assortiment van sjaaltjes. Wilt u toch liever een echte haardos? Dan kan u een kijkje nemen tussen hun pruiken. Van pruiken met echt haar tot pruiken met synthetisch haar of Vital haar. Met haarsjaaltjes heeft u de mogelijkheid om elke dag met een verschillende look rond te lopen. U kan verschillende prints, kleuren en formaten kiezen. Bij een pruik is het nogal prijzig om elke dag af te wisselen. Kom nu stralend buiten met haarsjaaltjes.

https://www.hairstudioluc.be/